Onikişubat Belediyesinden Yeni Üniversite Öğrencilerine Karşılama - Son Dakika
Güncel

Onikişubat Belediyesinden Yeni Üniversite Öğrencilerine Karşılama

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesine (KSÜ) kayıt yaptırmak için gelen öğrenciler, Onikişubat Belediyesi görevlilerince karşılanıyor.

03.09.2018 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesine (KSÜ) kayıt yaptırmak için gelen öğrenciler, Onikişubat Belediyesi görevlilerince karşılanıyor.

KSÜ Yerleşkesinde kurulan stantta şehirle özdeşleşen dondurma ikram edilen ailelere, broşürler verildi.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, gazetecilere yaptığı açıklamasında, üniversite kayıt işlemlerinin başladığını ve kayıt yaptırmaya gelen öğrencilere hoş geldiğiniz demek için burada olduklarını söyledi.

Onikişubat Belediyesi olarak verdikleri eğitim hizmetlerinin karşılığını fazlasıyla aldıklarını ve sonuçlardan dolayı gururlandıklarını belirten Mahçiçek, şunları kaydetti:

"Bu sene Sosyal Etkinlik Merkezlerimizde üniversiteye hazırlık kursları verdik ve ne mutlu bize ki, emeğimizin karşılığını kat ve kat alarak, üstün başarı sağladık. 2 bin 400 öğrenci içerisinde yüzde 70 oranlarında başarı sağladık. Ortaokul takviye kurslarımızda yine yüzde 81 oranında başarı sağladık. Bir taraftan eğitim odaklı, bir taraftan da reklam ve tanıtım faaliyetleriyle memleketimizin güzelliklerini göstermeye gayret ediyoruz. Eğitim döneminin başında bugün kayıtlarını gerçekleştiren kardeşlerimize hoş geldiniz diyor, eğitim yıllarında da gönülden başarılar diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Onikişubat Belediyesinden Yeni Üniversite Öğrencilerine Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement