Onko-Day`den Lezzetli Etkinlik - Son Dakika
Güncel

Onko-Day`den Lezzetli Etkinlik

Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği (ONKO-DAY) tarafından gerçekleştirilen 3. Neşe Teyze Kurabiye Şenliği neşeli görüntülere sahne oldu.

27.04.2017 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lions ONKO-DAY Lions Hasta Konuk Evi'nde gerçekleştirilen etkinlikte ONKO-DAY Çocuk Kulübü üyeleri ve aileleri, keyifli bir günü geride bıraktı. Şenliğe ONKO-DAY Başkanı Füsun Önen, 118-K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Dr. Ender Tukay, Lions 118-K Yönetim Çevresi Geçmiş Dönem Federasyon Başkanı Neşe Yıldırım başta olmak üzere ONKO-DAY gönüllüleri ve Lionlar katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan ONKO-DAY Yönetim Kurulu Başkanı Füsun Önen, rehabilitasyon ve konuk evlerinin önemine dikkat çekti. Böyle projelerin artması temennisinde bulunan Önen, Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu'na emekleri için teşekkür etti.

Neşe Yıldırım ise böyle projelerde sürdürebilirlik ve kalıcılığın önemini vurgulayarak, "5 yıldır hizmet vermeye devam eden konuk evimizde, özverileriyle çalışan ONKO-DAY gönüllülerine ve ONKO-DAY'dan yardımlarını esirgemeyen Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu'na teşekkür ediyorum" dedi. Yıldırım, Neşe Teyze Kurabiye Şenliği'ni gelenekselleştirmenin mutluluğunu yaşadığını da sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından ONKO-DAY Çocuk Kulübü üyeleri başta Neşe teyzeleri ve Ender amcaları olmak üzere ONKO-DAY gönüllüleri ile birlikte kurabiye pişirmenin keyfini yaşadılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Onko-Day`den Lezzetli Etkinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement