Onlar 23 Nisan'ı Külliye'de Kutlayacak - Son Dakika
Güncel

Onlar 23 Nisan'ı Külliye'de Kutlayacak

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -75. Yıl İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Edirneli Ecrin Naz Güzar ve Anne Nicel Güzar ile röportaj -Kırklareli Ziya Gökalp İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Ege Keçici ile röportaj -Gizem Nesil Genç röportaj Onlar 23 Nisan'ı Külliye'de kutlayacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek programa Edirne'den Ecrin Naz Güzar, Kırklareli'den Ege Keçici ve Tekirdağ'dan Gizem Nesil Genç katılacak EDİRNE / KIRKLARELİ / Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edilecek çocuklar, resepsiyon gününü heyecanla bekliyor.

21.04.2016 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-75. Yıl İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Edirneli Ecrin Naz Güzar ve Anne Nicel Güzar ile röportaj

- Kırklareli Ziya Gökalp İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Ege Keçici ile röportaj

-Gizem Nesil Genç röportaj

Onlar 23 Nisan'ı Külliye'de kutlayacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek programa Edirne'den Ecrin Naz Güzar, Kırklareli'den Ege Keçici ve Tekirdağ'dan Gizem Nesil Genç katılacak

EDİRNE/ KIRKLARELİ/ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edilecek çocuklar, resepsiyon gününü heyecanla bekliyor.

Tüm Türkiye'den illerini temsilen bayramlarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kutlayacak çocuklar arasında 75. Yıl İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Edirneli Ecrin Naz Güzar (7), AA muhabirine yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet edildiği için mutlu olduğunu söyledi.

Ankara'ya da ilk defa gideceğini belirten Güzar, "23 Nisan'da Ankara'da olmak güzel bir duygu. Atatürk'ü Anıtkabir'de ziyaret edeceğiz. Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tanışacağım, diğer illerden arkadaşlarımız da oraya gelecek. 23 Nisan'da bizi Ankara'ya davet edenlere teşekkür ederim" diye konuştu.

Anne Nicel Güzar ise kızını külliyede görecekleri için mutlu olduklarını ifade etti. Ankara'ya gitmek için Edirne'den yarın yola çıkacaklarını dile getiren Güzar, "Böyle bir imkana sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Kızımın oraya gidecek olması çok güzel bir duygu, bunlar anlatılamaz. Misafir edilmek, sayılmak, sevilmek güzel bir duygu. Bizim zaten böyle şeylere ihtiyacımız var. Bizi tercih ettikleri için teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

- "Çok heyecanlı ve gururluyum"

Kırklareli Ziya Gökalp İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Ege Keçici de, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gideceği günün hayalini kuruyor. Keçeci, ilk kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu göreceği için heyecanlı olduğunu söyledi. Çok mutlu olduğunu anlatan Keçici, "Kırklareli'ni Ankara'da en iyi şekilde temsil edeceğim. Çok heyecanlı ve gururluyum. Cumhurbaşkanı ile tanışmayı çok istiyordum ve hayalim gerçek olacak" şeklinde konuştu.

Programa Tekirdağ Çerkezköy Fevzipaşa İlkokulu öğrencilerinden Gizem Nesil Genç (10) de katılacak. İstiklal Marşı'nı en güzel okuma yarışması birincisi Genç, başkent Ankara'yı ilk kez görmenin ve Cumhurbaşkanlığı'ndan gelen davetin heyecanını yaşadığını belirtti.

Onlar 23 Nisan\'ı Külliye\'de Kutlayacak
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Onlar 23 Nisan'ı Külliye'de Kutlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement