Online Karma Heykel Müzayedesi - Son Dakika
Güncel

Online Karma Heykel Müzayedesi

Online Karma Heykel Müzayedesi

Çağdaş Erçelik, Sevgi Çağal ve Fügen Baş gibi önemli isimlerin katılımıyla galeriespasonline.com adresinde 10 – 25 Mayıs arası ziyaret edilebilir.

04.05.2013 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çağdaş eserlerin gerçek alıcılara ulaştırılmasını kendine amaç olarak belirleyen Galeri Espas'ın düzenlediği online karma heykel müzayedesi, Çağdaş Erçelik, Sevgi Çağal ve Fügen Baş gibi önemli isimlerin katılımıyla galeriespasonline.com adresinde 10 – 25 Mayıs arası ziyaret edilebilir.

Sevgi Çağal, sanatında kadın ve doğa temalarını irdeleyerek yuvarlak, doğurgan formlarıyla ve kışkırtıcı renkleriyle tanınmaktadır. Bronz heykellerinde ise dokunulası, yumuşaklığı yakalamıştır.

Nişantaşı Sanat Parkında "Adam&Eve" heykeli ve "Loveseat" bankı bulunmaktadır. Sevgi Çağal, 2009 Floransa Bienali dahil, çok sayıda uluslararası sanat organizasyonlarına davet edilmiştir. Eserleri Saatchi Gallery tarafından kabul edilmiştir.

Fügen Baş, 2001 yılında Ayla - Erdoğan Sarma Atölyesinde heykel çalışmalarına başlamıştır. Sanatçı Tema Vakfı Tema K grubunda sanatsal faaliyetler kapsamında gönüllü olarak görevini sürdürmektedir.

Sanatçının eserleri Özel Jüri Değerlendirmesi ile 1998`de Yıldız Grubu Sergisi ve ayrıca 1999'da Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Resim Yarışmasında sergilenmeye değer bulunmuştur.

Çağdaş Erçelik, heykellerine karikatüristik bir yorum katarak ifade biçiminde kendine has bir üslup yakalamıştır.2005 yılında, Mimar Sinan Üniversitesi Sabancı Ödülleri 3.lük Ödülü. 2007 yılında, Kemal Türkler Anıt Heykel Yarışması Başarı Ödülü. 2011 yılında, Beşiktaş Belediyesi Piri Reis Anıt Yarışması 2.lik Ödülü. 2011 yılında, Kartallı Kazım Anıt Yarışması Mansiyon Ödülü kazanmıştır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Online Karma Heykel Müzayedesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement