Önümüzdeki Günlerde Gerçekleşek Olan Güneş Tutulması Burçunuzu Nasıl Etkileyecek? - Son Dakika
Astroloji

Önümüzdeki Günlerde Gerçekleşek Olan Güneş Tutulması Burçunuzu Nasıl Etkileyecek?

Önümüzdeki Günlerde Gerçekleşek Olan Güneş Tutulması Burçunuzu Nasıl Etkileyecek?

11 Ağustosta gerçekleşecek olan güneş tutulmasının burcunuzu nasıl etkileyeceği hakkında açıklamalarda bulunan Karma Astrolog Aysun Köşker, " Güneş tutulması, aslan, kova ve akrep burçlarını daha çok etkileyecek" dedi.

07.08.2018 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11 Ağustos'ta geçekleşecek olan güneş tutulması burcunuzu nasıl etileyecek? Karma Astrolog Aysun Köşker, güneş tutulmasının hangi buçları daha çok etkileyeceği hakkında bilgi verdi.

EN ÇOK ASLAN ETKİLENECEK

Güneş tutulmasının aslan burcunda gerçekleceği için en çok sabit burçları etkileyeceğini ifade eden Köşkler, "Güneş tutulmasında aslan burçları, kova burçları, akrep ve boğa burçları daha fazla etkilenecek. Yükselende ise en çok etkilenecek burç akrep. Bu tutulmadı özellikle iletişim ilgili abartılı yaklaşımlardan kaçınılmalıdır." dedi

Önümüzdeki Günlerde Gerçekleşek Olan <a class='keyword-sd' href='/gunes-tutulmasi/' title='Güneş Tutulması'>Güneş Tutulması</a> Burçunuzu Nasıl Etkileyecek?

"ÇOCUKLAR İLGİLİ KONULAR GÜNDEMDE OLABİLİR"

Güneş tutulmasının özellikle çocuklarla ilgili durumuna da değinen Köşkler, "Çocuklarla iletişim kurarkendikkat etmemeiz gerekiyor. Ayrıca ikili ilişkilerde de dengeyi sağlamamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Astroloji Önümüzdeki Günlerde Gerçekleşek Olan Güneş Tutulması Burçunuzu Nasıl Etkileyecek? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement