Önümüze Bakıyoruz" - Son Dakika
Spor

Önümüze Bakıyoruz"

Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde 28 Ekim Cumartesi günü Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas'ı konuk edecek Seramiksan'ın antrenörü Mustafa Suphi Doğancı, "Beylikdüzü maçı kendi evimizde çok önemli bizim için ve bütün dikkatimizi oraya verdik.

26.10.2017 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde 28 Ekim Cumartesi günü Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas'ı konuk edecek Seramiksan'ın antrenörü Mustafa Suphi Doğancı, "Beylikdüzü maçı kendi evimizde çok önemli bizim için ve bütün dikkatimizi oraya verdik." dedi.

Doğancı, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ilk iki haftasında aldıkları galibiyetlerin ardından Halkbank deplasmanından mağlubiyetle döndüklerini kaydetti.

Bu maçı geride bıraktıklarını bildiren Doğancı, "Önümüzde çok önemli Beylikdüzü ve Beşiktaş maçları var. Hazırlıklarımıza başladık. Özellikle Beylikdüzü maçı kendi evimizde çok önemli bizim için ve bütün dikkatimizi oraya verdik. Halkbank maçını geride bıraktık ve önümüze bakıyoruz." diye konuştu.

Seramiksan oyuncularından Sedef Sazlıdere de Halkbank maçının kendilerine ders olduğunu belirterek, "Halbank karşısında yaptığımız hataları Beylikdüzü maçında telafi edeceğiz. Kendi evimizde ve taraftarları önünde güzel bir galibiyet almak istiyoruz." dedi.

Seramiksan ile Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas arasındaki müsabaka 28 Ekim Cumartesi günü saat 16.30'da Yıldırım Beyazıt Spor Salonu'nda oynanacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Önümüze Bakıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement