Onuncu Köy Butik Hotel, Antalya, Adrasan'da…. - Son Dakika
Güncel

Onuncu Köy Butik Hotel, Antalya, Adrasan'da….

Onuncu Köy Butik Hotel, Antalya, Adrasan\'da….

İsmimizi Fakir Baykurt seçti. Herkesin kendisi gibi olduğu bir Onuncu Köy vardır diye…

11.07.2017 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

O yüzden Onuncu Köy bir buluşma noktası. Aileyle, dostlarla, hayata aynı yerden baktığın insanlarla… Bahçesi, günü Musa Dağı'nın heybeti ve Adrasan koyunun dinginliği ile karşılıyor. 200 yıllık Meşe Ağacının gölgelediği çardaklarda dinlenmenin, en sıcak yaz gününde esen rüzgarla hayata mola vermenin, bir kayanın içinde filizlenip kayayı ikiye ayıran çitlembik ağacının önünde saygıyla eğilmenin yeri… Ahşap salıncaklar, oyun alanı, hamaklar, havuz…Hepsi, anne ve babaların çocuklarıyla aynı tatilden keyif alması için…

Keşfetme meskeni… Doğanın mucizelerini… Sebze ve meyveler bahçemizden, süt, yoğurt, yumurta çiftliğimizden… Limonata, Antalya'nın bereketli limon ağaçlarından, turunç reçeli, ekşi mayadan yapılan ekmek el emeği göz nuru. Daha sağlıklı beslenmek isteyen misafirlerimiz için yemek, ekmek yapım atölyelerimiz de var.
Soluk alma durağı… Yoga salonumuzda, nefes, pilates, yoga, meditasyon kamplarında buluşuyoruz. Sizin için yürüyüş rotaları hazırlıyor, Gelidonya Feneri'ni, Adrasan'ın şifalı bitkileriyle tanışacağınız ormanları, Olimpos'u, Phaselis'i keşfediyoruz.

Frida Kahlo, Picasso, Nazım Hikmet… Odalarımızın hepsi dünya kıymetlisi dehaların isimlerini taşıyor. Kütüphanemizde onların dizeleri, fikirleri, çizgileri var.

Adrasan, beton istilasına uğramayan, kendisi gibi kalmayı başaran bir cennet. Kumsala kadar size çam ormanları eşlik ediyor. İki kilometrelik kumsal, iki dağın arasında kaldığı için eskiden korsanların kışı geçirme meskeniymiş. Bugünse hala bakir olan koyları keşfetmek isteyenlerin. Sulu Ada, Ceneviz, Sazak, Korsan koyları, Olimpos… Hepsi size özel tekne turuyla keşfedilmeyi bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Onuncu Köy Butik Hotel, Antalya, Adrasan'da…. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türk Kızılayı Genel Başkanı Hatay'da Depremzedelerle İftar Yaptı
    20:23 Türk Kızılayı Genel Başkanı Hatay'da Depremzedelerle İftar Yaptı

    Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Hatay'da düzenlenen iftar programında depremzedelerle bir araya geldi. Yılmaz, çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıtarak onlarla vakit geçirdi. Konuşmasında, depremzedelerin yanında olacaklarını ve birlikte iftar açacaklarını belirten Yılmaz, bu zor günlerin geçeceğine olan inancını dile getirdi.

  • Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor
    20:23 Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor

    Trabzon'un Maçka, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerinde aile sağlığı merkezleri ile 112 acil sağlık hizmet binalarının inşası devam ediyor. Maçka ilçesindeki inşaatın 15 Nisan'da tamamlanması planlanırken, Akçaabat ilçesindeki iki aile sağlığı merkezi ve acil sağlık hizmetleri binasının tamamlanmasıyla kısa sürede hizmete başlayacağı belirtildi. Çarşıbaşı ilçesinde ise Yavuz Aile Sağlığı Merkezi binasının tamamlanma tarihi 26 Nisan olarak açıklandı.


Advertisement