Onur Akay, 15 Temmuz Demokrasi Şehidi'nin Mezarını Ziyaret Etti! - Son Dakika
Güncel

Onur Akay, 15 Temmuz Demokrasi Şehidi'nin Mezarını Ziyaret Etti!

Ortaköy'de oturan ünlü ses sanatçısı Onur Akay, komşusu olan ve Ortaköy Mezarlığı'nda yatan 15 Temmuz Demokrasi Şehidi Batuhan Ergin'in mezarını ziyaret etti ve odasının fotoğrafını paylaştı.

14.07.2017 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişimine, ünlü popçu Demet Akalın'dan sonra Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay da, sahne programını iptal ederek tepki gösterdi. Ünlü sanatçı, 15 Temmuz Demokrasi Şehidi Batuhan Ergin'in de mezarını ziyaret etti. Ergin'in mezarının ve odasının fotoğrafını Instagram adresinden paylaşarak takipçilerini duygulandıran Akay, "15 Temmuz'da #DarbeyeHayır demek için sahne yok!

İstanbul Ortaköylü olarak, Ortaköy Mezarlığı'nda yatan 15 Temmuz Demokrasi Şehidi 21 yaşındaki Batuhan Ergin'in mezarını ziyaret ettim. "Eve erzak almaya değil vatana sahip çıkmaya geldik dedi ve şehit oldu" yazısının bulunduğu mezarının başında, şimdi Türk bayrakları dalgalanıyor. Çok duygulandım ve dua ettim. Batuhan, 15 Temmuz gecesi darbecilere direndiği Boğaz köprüsü üzerinde, kalbinden vurularak şehit edilmişti. Ortaköy'de komşumuz olan şehit ailesine sabırlar dilerim. Batuhan ve tüm şehitlerimizin mekânı cennet olsun, nur içinde yatsınlar inşallah." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Onur Akay, 15 Temmuz Demokrasi Şehidi'nin Mezarını Ziyaret Etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement