Onur Akay'a 'Yılın Sanatçısı' Ödülü Verildi! - Son Dakika
Güncel

Onur Akay'a 'Yılın Sanatçısı' Ödülü Verildi!

Onur Akay\'a \'Yılın Sanatçısı\' Ödülü Verildi!

Türk sanat müziğinin başarılı sanatçısı Onur Akay'a engelliler 'Yılın Sanatçısı' ödülünü verdi.

13.12.2017 08:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıllardır usta sanatçılara gösterdiği vefa nedeni ile, Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu, Diyabetliler ve Engelliler Derneği ve 351 Dernek adına Rumeli Balkan Güç Birliği Platformu, 3 Aralık Uluslararası Engelliler Günü nedeni ile ünlü sanatçı Onur Akay'a 'Yılın Sanatçısı' ödülünü verdi. Dün gece Kazlıçeşme Kültür Merkezi'nde yapılan ödül töreninde Akay, ödülünü Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Başkanı Recep Osman Erdoğan'ın elinden aldı ve sevilen şarkılarını söyleyerek, "tüm 'Engelsiz Yürekler'e gönülden teşekkür ediyorum." dedi. Ayrıca engelliler, gecede ödül alan Çılgın Sedat, Tuğba Özay ve Kobra Murat'ın söylediği şarkılarla keyifli anlar yaşadı.

1.ONURAKAYMEDYA ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU!

Onur Akay'ın İmtiyaz Sahibi olduğu OnurAkayMedya'ya ise 'Yılın Medyası' ödülünü veren dernekler, OnurAkayMedya'nın belirlediği jüri ile 2017'nin en iyilerini seçti. Diyabetliler ve Engelliler Derneği Başkanı Nurşen Örnek ve Engelliler Gençlik Komisyon Başkanı Serdar Kurtuluş, ayrıca derneklere katkıda bulunanlara teşekkür plaketi takdim etti.

İşte ödül alan isimler:

YILIN BABASI ÖDÜLÜNÜ ALDI

14 günlükken geçirdiği beyin kanaması sonrasında engelli olan oğlu Siraç Kapurtu'yu, 'evlerinin meleği' olarak gören Çılgın Sedat lakaplı ünlü şarkıcı Sedat Kapurtu'ya 'Yılın Babası' ödülü ve eşi Özlem Kapurtu'ya ise 'Yılın Annesi' ödülü verildi. Yeşilçam'ın efsane ismi Ahu Tuğba ve kızı Anjelik Calvin de ödüle lâyık görüldü. Tuğba'ya 'Onur Ödülü' ve Calvin'e ise 'Yılın En İyi Genç Yazarı' ödülü verildi. Ünlü popçu Emre Altuğ'a 'Yılın En İyi Albümü' ödülünün verildiği gecede, ünlü oyuncu ve şarkıcı Tuğba Özay'a 'Yılın Oyuncusu', Aykut Pala'ya 'Yılın Sunucusu' ve Kobra Murat lakaplı ünlü şarkıcı Murat Divandiler'e ise, 'Yılın En İyi İmajı' ödülü verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Onur Akay'a 'Yılın Sanatçısı' Ödülü Verildi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement