Eurovision, İçin Çok İlginç Bir Teklif! - Son Dakika
Magazin

Eurovision, İçin Çok İlginç Bir Teklif!

Eurovision, İçin Çok İlginç Bir Teklif!

Türkiye'nin Eurovision'a yeniden katılacağı iddiaları magazin gündemini hareketlendirirken, konuya Onur Akay da dahil oldu.

18.08.2017 09:36  Güncelleme: 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye ilk defa 1975 yılında Semiha Yankı ile katıldığı, 2003 yılında Sertab Erener'in 167 puan alarak birinciliği kazandığı Eurovision Şarkı Yarışması'na son olarak 2012 yılında Can Bonomo ile katılmış ve yarışmada bir daha bulunmama kararı almıştı.

ONUR AKAY : BÜLENT ERSOY EUROVİSİON'A GİTSİN

Akay, "Bence bir kerede kendi öz müziğimizle katılalım ve Bülent Ersoy gitsin. Ersoy'un tavrı, tarzı ve sesi dünyanın dikkatini çekecektir. Düşünsenize Diva'nın Eurovision sahnesine küvetin içinde süt banyosu yaparak çıktığını! Ayrıca, hatırlarsanız Diva'nın sesi, Japonya'da ses laboratuvarlarında yapılan testler sonucunda yüzde yüz kusursuz bulundu ve 1997 yılında Uluslararası Montu Merid Müzik Doktoru unvanıyla ödüllendirildi." dedi.

Geçtiğimiz hafta Manga grubunun paylaşımıyla gündeme gelen Eurovision ile ilgili son açıklamayı Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ yaptı. Bozdağ, böyle bir çalışmanın gündemde olmadığını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Eurovision, İçin Çok İlginç Bir Teklif! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement