Onur Akay'dan Hacer Tülü'nün Kızı İle İlgili Bomba İddia! - Son Dakika
Güncel

Onur Akay'dan Hacer Tülü'nün Kızı İle İlgili Bomba İddia!

Onur Akay\'dan Hacer Tülü\'nün Kızı İle İlgili Bomba İddia!

Ünlü ses sanatçı Onur Akay, silahlı saldırıda ölen Hacer Tülü'nün 16 yaşındaki kızına, Seda Sayan'ın eski sevgilisi işadamı Murat Karabova'nın sahip çıkmak istediğini iddia etti.

23.06.2018 10:46  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sabah Beyaz TV'de yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın 'Uyan Türkiyem' isimli programına telefonla konuk olan ünlü sanatçı Onur Akay, Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir eğlence mekânının sahibine kurulan pusuda, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şarkıcı Hacer Tülü'nün kızı ilgili bir iddiada bulundu. Akay, Hacer Tülü'nün 16 yaşındaki kızı İlayda Serina Aydın'a, Seda Sayan'ın eski sevgilisi işadamı Murat Karabova'nın sahip çıkmak istediğini söyledi.

ONUR AKAY, MESLEKTAŞLARI İLE MESLEK BİRLİKLERİNİ DE ELEŞTİRDİ!

Canlı yayına telefonla bağlanan Onur Akay, "Bodrum'da bir eğlence mekânının sahibine kurulan pusuda, silahlı saldırı sonucu şarkıcı dostumuz Hacer Tülü'yü kaybettik. Tek suçu o mekânda olmak, orada eğlenmek. Beni çok üzen bu olayın bir yönü daha var. Dünya basınında bile yer bulan bu olaya, Türk sanatçıların sessiz kalması, hatta meslek birliklerinin sessiz kalması da çok acı. İşadamı Murat Karabova, Hacer Tülü'nün 16 yaşındaki kızına sahip çıkmak istemiş ve her şeyiyle ilgileneceği söyleniyor. Kendisini tebrik ediyorum." açıklamasını yaptı.

Seda Sayan'la aşk yaşadığı dönemde adı Deniz Seki'yle de aşk dedikodularına karışan Murat Karabova'nın, 2014 yılında Hacer Tülü'nün 'Tanımadın Say' isimli şarkısının klibinde oynadığı ortaya çıkınca, bir süre Hacer Tülü ile aşk yaşadığı da iddia edilmişti. Hacer Tülü ise, daha önce bir evlilik yapmış, boşanmış ve bu evlilikten de İlayda Serina Aydın adında bir kız çocuğu dünyaya getirmişti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Onur Akay'dan Hacer Tülü'nün Kızı İle İlgili Bomba İddia! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement