Onyekuru'dan transfer resti! - Son Dakika
Spor

Onyekuru'dan transfer resti!

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Henry Onyekuru, kulübü Everton'a rest çekti. Onyekuru özellikle Şampiyonlar Liginde forma giymek istediği için sarı kırmızılı ekipte oynamaya devam etmek istiyor.

20.06.2019 10:09  Güncelleme: 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Henry Onyekuru kendi işini kendisi hallediyor! Galatasaray'da gösterdiği performansla şampiyonlukta önemli katkısı bulunan Nijeryalı oyuncu mukavelesi bittiği için kulübü Everton'a dönmüştü.

İngiliz ekibinin yine başka takıma göndermek istediği kanat oyuncusu adres olarak Galatasaray'ı gösterdi.

MENAJERİ ARACILIĞIYLA İLETTİ

"Galatasaray'da kalmak istiyorum" diyen Onyekuru menajeri aracılığıyla gönlünde yine sarı-kırmızılı kulübün olduğunu bildirdi.

Onyekuru'dan transfer resti!

ŞAMPİYONLAR LİGİ FAKTÖRÜ

Onyekuru'nun Everton Kulübü'ne açık ve net bir şekilde "Kariyerime ve geleceğime Galatasaray'da devam etmek istiyorum. Fatih Terim'in ve Galatasaray'ın benden ne istediğini çok iyi biliyorum. Galatasaray'a uyum sağladım ve şampiyonluk yaşadım. Şampiyonlar Ligi'nde çok daha iyisini yapacağım inancındayım" dedi. Tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu belirtildi.

Onyekuru\'dan transfer resti!

Son Dakika Spor Onyekuru'dan transfer resti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Laz: İmamoğlu ,Küçükkaya ile ortak yayın öncesi otel odasında 45 dakika gizlice görüşmüş. Akabinde danışmanları. Skandal bu. Yalnızca bu durum bile İmamoğlu nun dış kaynaklı pröje olduğunun kanıtı. 12 18 Yanıtla ANKANKANK: halkın projesi imamoğlu hazmedeceksiniz.... 9 4 Hemşinli: Senden utanıyorum. 3 4 hakan: inşaAllah millet tokadını sert vuracak. osmanlı tokadı geç olur ama pek olur laz. 1 3
  • Kaan: Bu yorumu saat kaçta yazdın laz :)))) 1 1 Yanıtla
  • Ilo: Çıkardın şu at gözlüklerini ak partinin mıydı dolmuştur 0 0 Yanıtla
  • Pehlivan: Anlamadım ki siyaset in İmamoğlu nun yıldırım in onyekuriu sayfası nda ne işi var kafayı yemiş millet 0 0 Yanıtla

Advertisement