Ooo Yoo! Yakalandık - Son Dakika
Magazin

Ooo Yoo! Yakalandık

Ooo Yoo! Yakalandık

Senem Kuyucuoğlu'yla yeni barışan Hakan Meriçliler, Asmalımescit'te iki kadınla görüntülenince panikledi.

09.07.2012 06:03  Güncelleme: 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizisi Yalan Dünya'nın kendini beğenmiş Çağatay'ı Hakan Meriçliler, çok fena yakanladı.

Sevgilisi Senem Kuyucuoğlu'yla yeni barışan Hakan Meriçliler, Asmalımescit'te iki kadınla görüntülenince panikledi: "Bomba bomba! Patladık!"

"Yalan Dünya"nın Çağatay'ı Hakan Meriçliler, önceki gece Asmalımescit'te biri sarışın, diğeri esmer iki kadınla görüntülendi. Üçüncü kez ayrıldığı sevgilisi Senem Kuyucuoğlu ile kısa süre önce barışan oyuncu, objektifleri fark edince panikledi, "Bomba bomba! Patladık!" dedi.

Asıl olay Meriçliler'in görüntülenmesi değil görüntülenmesinden sonra yaşananlar oldu. Sarhoş olduğu tahmin edilen kızlardan biri öyle bir şey söyledi ki Meriçliler ne söyleyeceğini bilemedi.

"ASIL KARISI BENİM"

Yanındaki kadınları "Yurtdışından misafirlerim" diye tanıtan Meriçliler, muhabirlerden bir ricada bulundu: "Lütfen kötü bir şey yazmayın. Zaten Senem'le yeni barıştık, yeniden sorun yaşamak istemiyorum." Ama tam o sırada esmer kadın muhabirlere "Hakan'ın asıl karısı benim, beni çekin" diye seslendi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement