Operasyon bölgesindeki Mehmetçik'ten Öğretmenler Günü mesajı - Son Dakika
Güncel

Operasyon bölgesindeki Mehmetçik'ten Öğretmenler Günü mesajı

Sınır ötesinde terör örgütlerine yönelik mücadelesini başarılı bir şekilde sürdüren kahraman Mehmetçik, 24 Kasım'da öğretmenlere kutlama mesajı gönderdi.

24.11.2019 16:17  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutlarken, şehit olan öğretmenlere Allah'tan rahmet diledi.

Bakanlığın Twitter hesabında yer alan videoda operasyon bölgesinde tankların önünde toplanan askerler, "Başta, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, şehit olan ve ebediyete intikal eden öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Operasyon bölgesindeki Mehmetçik'ten Öğretmenler Günü mesajı
Operasyon bölgesindeki Mehmetçik\'ten Öğretmenler Günü mesajı

Son Dakika Güncel Operasyon bölgesindeki Mehmetçik'ten Öğretmenler Günü mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Emre Belözoğlu: Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var
    16:34 Emre Belözoğlu: Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var

    MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Türk futbolun geleceğinden umutsuz olduğunu belirterek, Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı olduğunu söyledi. Belözoğlu ayrıca, Türk futbolunda yapılması gereken değişiklikler ve Beşiktaş ile yapacakları Türkiye Kupası maçları hakkında da görüşlerini paylaştı.

  • Aksaray'da fırtına ve toz bulutu etkili oluyor
    16:32 Aksaray'da fırtına ve toz bulutu etkili oluyor

    Aksaray'da fırtına şehir merkezi ve karayollarında etkili oluyor. Fırtınanın etkisiyle poşetler havada uçuşurken, karayollarında yer yer toz bulutları oluşuyor, ağaçlar savruluyor.

  • Gemlik'te İstinat Duvarı Çöktü: Evler Hasar Gördü, Yaralılar Var
    16:30 Gemlik'te İstinat Duvarı Çöktü: Evler Hasar Gördü, Yaralılar Var

    Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Yenimahalle'de istinat duvarının çökmesi sonucu evlerin hasar gördüğünü ve 2 kişinin yaralandığını açıkladı. Olayın nedeni bağımsız kurumlar tarafından incelenecek ve sorumlular cezalandırılacak.

  • Nazilli Belediyesi Sağanak ve Fırtına Sonrası Müdahale Etti
    16:28 Nazilli Belediyesi Sağanak ve Fırtına Sonrası Müdahale Etti

    Nazilli Belediyesi ekipleri sağanak ve fırtınanın etkili olduğu bölgelerde müdahale gerçekleştirdi. Yolları açan, devrilen ağaçları kaldıran ve rögar kapaklarını temizleyen ekipler, bölgenin güvenliğini sağladı.

  • Dışişleri Bakanı Fidan:
    16:26 Dışişleri Bakanı Fidan: "bir Numaralı Önceliğimiz İsrail İşgalinin Sona Ermesi ve İki Devletli Formülün Hayata Geçmesi"

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran-İsrail gerilimini değerlendirirken, "Bir numaralı önceliğimiz İsrail işgalinin sona ermesi ve iki devletli formülün hayata geçmesi olmalıdır. Bu olmadığı takdirde dün Yemen'den yapılan saldırılar, bugün İran-İsrail arasındaki gerilim, yarın başka bir savaş türü, öbür gün başka bir ülkenin içinde çıkan başka bir iç karışıklık, toplumsal rahatsızlık. Bunların hepsi olmaya devam edecektir'' dedi. Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri,  Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah Es Sisi’nin çok yakın bir süre içinde Türkiye’yi ziyaret edeceğini bildirdi.

  • Efes Selçuklu Çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor
    16:24 Efes Selçuklu Çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor

    Efes Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk şenliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanacak. Etkinlikler arasında atölyeler, zeka oyunları, el becerileri atölyeleri ve sahne etkinlikleri yer alacak.

  • Viranşehir Belediyesi'nin borcu 421 milyon TL
    16:24 Viranşehir Belediyesi'nin borcu 421 milyon TL

    DEM Partili Viranşehir Belediyesi Eş Başkanları, AKP'den devralınan belediyenin borcunun 421 milyon 780 bin 594 TL olduğunu açıkladı. Borç miktarının ilerleyen zamanlarda artabileceği belirtildi.


Advertisement