Optimum'da Ayşe Hatun Önal Rüzgarı! - Son Dakika
Yerel

Optimum'da Ayşe Hatun Önal Rüzgarı!

Optimum\'da Ayşe Hatun Önal Rüzgarı!

Genç şarkıcı Ayşe Hatun Önal, İzmir Optimum'da düzenlenen Babalar Günü etkinliğinde sevenlerine unutulmaz bir gün yaşattı.

17.06.2014 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç şarkıcı Ayşe Hatun Önal, İzmir Optimum'da düzenlenen Babalar Günü etkinliğinde sevenlerine unutulmaz bir gün yaşattı. Optimum'da sahneye çıkan Ayşe Hatun Önal, dillerden düşmeyen son şarkısı "Çak Bir Selam" ile Optimum'u coşturdu. Hayranları, güzel şarkıcıyı görebilmek için etkinlikten çok önce Optimum'a gelerek uzun kuyruklar oluşturdu.

Gençler arasında adeta fenomen olan şarkılarını seslendiren Ayşe Hatun Önal, sesi kadar güzelliği ile de göz doldurdu. İzmir Optimum Outlet'te düzenlenen imza gününde single'ını ve fotoğraflarını imzalayan güzel yıldız, hayranları ile tek tek ilgilenip onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlk kez bir imza gününde sevenleriyle bir araya gelen Ayşe Hatun Önal, gördüğü büyük ilgi karşısında mutluluğunu gizlemedi ve ilk imza gününü İzmir'de yapmasının özel bir anlamı olduğunu dile getirerek, "İzmirlilerin sıcaklığı ve coşkusunu başka yerde bulmak mümkün değil." dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Optimum'da Ayşe Hatun Önal Rüzgarı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement