Optimum'da Bayram Var - Son Dakika
Yerel

Optimum'da Bayram Var

Optimum\'da Bayram Var

Bayramları en güzel çocuklar yaşar düşüncesiyle minik ziyaretçilerine özel önem veren Optimum Outlet bayram boyunca bir dizi özel etkinlik gerçekleştirecek.

11.10.2013 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayramları en güzel çocuklar yaşar düşüncesiyle minik ziyaretçilerine özel önem veren Optimum Outlet bayram boyunca bir dizi özel etkinlik gerçekleştirecek. Bayramın her günü Optimum'a gelen küçük ziyaretçiler palyaço ve maskotlar eşliğinde neşeli şovlara, yüz boyama ve sosis balon aktivitelerine katılabilecek. Hatta Optimum'a gelecek olan çocuklar korsan adasına da çıkıp o güzel bayram gününü hazine peşinde koşarak geçirebilecek. Her bayram olduğu gibi, bu bayramda da çocukları Pamuk Şekerci ve renkli balonlar karşılayacak.

Çocuklar Optimum'da hayal kahramanları ile hayallerinin bayramını yaşarken ailelere ise bayram kahveleri ikram edilecek. Optimum'da bayram coşkusu bununla sınırlı kalmayacak, ziyaretçiler sürpriz hediyelerin de sahibi olacak. Bayramın her gününü birbirinden eğlenceli etkinliklerle dolu dolu geçirmeye hazırlanan Optimum, bayramda ziyaretçilerini sevilen sanatçı Yonca Lodi ile buluşturuyor. "Sana bir şey olmasın" şarkısı ile çıkış yapan ve Sezen Aksu'nun çok sevilen "Bir çocuk sevdim" şarkısını yeniden yorumlayan genç yıldız uzun bir aradan sonra hayranları ile Optimum Outlet'te buluşacak. Bayramın son günü Optimum'da mini bir konser verecek olan Yonca Lodi, hayranları için albümünü de imzalayacak. Yonca Lodi güzel sesi ve fiziği ile Optimum'da bayram coşkusunu unutulmaz kılacak.

Optimum'da bayram programı:

Yonca Lodi konseri: 18 Ekim Cuma saat 16: 00

Tüm bayram boyunca;

Korsan Adası

Pamuk Şeker

Sevimli Tavşan ve maskotlar

İzmir Flash Mob dans gösterisi

Bayram kahvesi ve sürpriz hediyeler… - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Optimum'da Bayram Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement