Optimum'da İndirim Fırsatları "Bayram" Ettiriyor - Son Dakika
Güncel

Optimum'da İndirim Fırsatları "Bayram" Ettiriyor

Optimum\'da İndirim Fırsatları "Bayram" Ettiriyor

Türkiye'nin ve dünyanın ünlü moda markalarını Adanalılarla buluşturan Optimum Alışveriş Merkezi'nde Ramazan Bayramı öncesi "büyük bayram indirimi" başladı.

15.06.2016 09:14  Güncelleme: 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezon sonu indirimiyle birleşen bayram indirimi, avantajlı alışveriş fırsatını ikiye katladı.

Moda, stil, lezzet, eğlence, coşku ve heyecanın her rengini buluşturan Optimum AVM, Ramazan Bayramı öncesi ziyaretçilerini birbirinden cazip kampanyalarla ağırlıyor. Bayram indirimini, sezon sonu indirimiyle birleştiren ünlü markalar, bol alternatifli indirim fırsatları ile AVM ziyaretçilerine bayram sevincini erken yaşatıyor.

İNDİRİMLER %50'DEN BAŞLIYOR

Fırsat günlerinde, modern kadının yaşam tarzına ilham veren Mango, bayrama ve sezon sonuna özel %50 indirim uyguluyor. Derinin asaletini günün çizgilerine taşıyarak yepyeni bir yaşam stili sunan Derimod ise, ziyaretçilerini %60 indirimle karşılıyor. Gençliğin modasına yön veren Tiffany&Tomato, stiliyle hayranlık uyandıran güçlü kadının tercihi İpekyol ve ayakkabı sektörünün öncü markalarından Kemal Tanca %50 indirimle bayram öncesi alışverişe ayrı renk katıyor.

Dünyanın modasını özgün şekilde tasarımlarına yansıtan Batik ve ayakkabı modasına yön veren İnci, %50 artı, ikinci üründe %50 indirim uygularken, erkek giyiminin öncü markası Kiğılı'da %70'e varan indirim fırsatı sunuluyor.

FIRSAT ÜSTÜNE FIRSAT

Optimum'da fırsatlar bitmiyor. Modayı takip eden kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alan Herry %50 artı ikinci üründe %30, kadın giyiminde ihtiyaçları ve son trendleri aynı çizgide buluşturan Journey tüm ürünlerde net %30 indirimle ziyaretçilerini ağırlıyor. Şıklığın temsilcisi Pierre Cardin'de tüm takım elbise, ceket ve kumaş pantolonlarda 1 alana 1 bedava kampanyası da AVM ziyaretçilerinin yüzünü güldüren fırsatlar arasında yer alıyor.

Giyimde şıklığa önem veren kadınların tercihi Ekol'de ise %50'ye varan indirim fırsatı meraklılarını bekliyor. Spor giyim markası Levis Babalar Günü'ne özel ikinci ürüne %50, ayakkabıyı tutkuya dönüştüren Bambi %50 artı ikinci ürüne %30, kadın ve erkek giyiminde farklı alternatifler sunan Colin's %40, erkek giyim markası İmza da Ramazan Bayramı öncesi %50'ye varan indirim uyguluyor.

GİYİMDEN EV TEKSTİLİNE TÜM ÜRÜNLERDE İNDİRİM

Adana'da alışverişin en doğru adresi Optimum'un bayram fırsatları devam ediyor. Özgün, rahat ve şık modelleriyle kadın, erkek, çocuk herkese hitap eden U.S Polo ASSN'de seçili ürünlerde 2. ürüne %50, kendi çizgisini özgürce yaşamak isteyen erkeklerin tercihi Lufian'da %50, şık deri ürünlerini misafirlerine sunan Tergan'da %65, gençlerin ve her zaman genç kalanların sıra dışı tarzına hitap eden Loft'ta ise %50 indirim fırsatı sunuluyor. Tasarımlarıyla erkek giyimine yeni bir anlayış getiren Avva 2 al 1 öde kampanyasi ile misafirlerini ağırlarken, dünyaca ünlü markaları misafirleri ile buluşturan Ayakkabı Dünyası'ndan 250 TL ve üzeri alışveriş yapanlar 100 TL hediye çeki kazanıyor. Ev tekstili sektörünün öncülerinden Madame Coco %50 artı ikinci ürüne %50, spor ürünleri markası Puma %70, mutfak ürünü markaları Karaca 1 alana 1 bedava, Esse ise her şey yarı fiyatına kampanyası ile bayram öncesi alışverişte ziyaretçilerini mutlu ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Optimum'da İndirim Fırsatları 'Bayram' Ettiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement