Optimum Klima Santrali Tasarısı Proje Yarışması - Son Dakika
Yerel

Optimum Klima Santrali Tasarısı Proje Yarışması

İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nden iki proje dereceye girerek, finale kaldı.

14.06.2013 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı iki proje, "Optimum Klima Santrali Tasarı" konulu proje yarışmasında dereceye girerek, finale kaldı.

İnönü Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, Havalandırma Soğutma Klima Firması'nca merkezi iklimlendirme sistemlerinde enerji verimliliğini tasarımda ve uygulamada teşvik etmek amacıyla Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri arasında düzenlenen "Optimum Klima Santrali Tasarımı" konulu proje yarışmanın sonuçlarının açıklandığı belirtildi.

Bu yıl ikinci kez düzenlenen yarışmaya İnönü Üniversitesi'nden 2 takım halinde 6 öğrencinin katıldığı ifade edilen açıklamada, 20 üniversiteden 23 takımın rekabet ettiği yarışmada İnönü Üniversitesi'nin iki takımının da finale kaldığı kaydedildi.

İnönü Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Suat Canbazoğlu'nun danışmanlığında Şaban Yılmaz, Murat İpek ve Halil İbrahim Uc'un hazırladığı projenin İstanbul Teknik Üniversitesi'yle birinciliği paylaşarak 6 bin lira ödüle layık görüldüğü vurgulanan açıklamada, danışmanlığını Yrd. Doç. Dr. Gökhan Aksoy'un yaptığı öğrenciler Hasan Sami Karakaya, Nurettin Çelik ve Gülçin Ceylan'ın hazırladığı projenin ise beşinci olarak finale kaldığı ifade edildi. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Optimum Klima Santrali Tasarısı Proje Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement