Oral Seks Savunması Beraat Getirdi - Son Dakika
Güncel

Oral Seks Savunması Beraat Getirdi

Oral Seks Savunması Beraat Getirdi

Samsun'da konsomatrislik yapan L.K.'ya zorla oral seks yaptırdığı suçlamasıyla tutuklu yargılanan Akçagöz beraat etti.

14.01.2012 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da konsomatrislik yapan Gürcistan uyruklu 45 yaşındaki L.K.'ya zorla oral seks yaptırdığı ve kadını tehdit ettiği suçlamasıyla tutuklu yargılanan 30 yaşındaki Yavuz Selim Akçagöz, avukatının müştekinin ısırarak kurtulma şansının bulunduğunu ileri sürmesi üzerine beraat etti. Akçagöz, hürriyetten yoksun bırakma suçundan 2.5 yıl hapis cezası aldı.

Bir gazinoda konsomatrislik yapan L.K., 6 ay önce müşteri olan ve tanıdığı Yavuz Selim Akçagöz'den kendisini kaldığı otele götürmesini istedi. L.K. ve Akçagöz, otomobille yola çıktı. İddiaya göre, Akçagöz aracını ıssız bir yerde de park ettikten sonra L.K.'yı dövüp öldürmekle tehdit ederek zorla oral seks yaptırdı, daha sonra da oteline bırakıp gitti. L.K.'nın şikayeti üzerine yakalanan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen Akçagöz, Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde cinsel istismar ve hürriyetten yoksun bırakma suçlarından 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle son kez hakim karşısına çıktı. Kadının kendisine iftira attığını söyleyen Akçagöz, "Kendi rızasıyla oldu her şey. Daha önce ilişkiye girdiğimizde 300 TL param kaybolmuştu. Bu konuyu konuşurken sinirlenip kendisine birkaç tokat attım. Sonra da oteline bıraktım" dedi. Sanığın avukatlığını yapan Özkan Güreş ise bir kişiye zorla oral seks yaptırılamayacağını ileri sürdü. Güreş, "Böyle bir durum hayatın olağan akışına terstir. Bir kadına zorla oral seks nasıl yaptırabilirsin? Erkeğin cinsel organını ısırarak kurtulabilir. Bu nedenle L.K. müvekkilime kendi rızasıyla oral seks yapmıştır. Zaten daha sonra kendisi de duruşmada bunu söylemiştir" diye konuştu.

L.K., son duruşmada şikayetini geri alırken, mahkeme kadının kendi rızasıyla Yavuz Selim Akçagöz'e oral seks yaptığını belirterek sanığın cinsel istismar suçundan beraatine karar verdi. Akçagöz, hürriyeti yoksun bırakma suçundan ise 2.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kararla birlikte sanığın tahliyesine karar verildi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oral Seks Savunması Beraat Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement