Ordu'da İki Spor Tesisindeki "Vali Yazıcıoğlu" İsmi Kaldırıldı - Son Dakika
Spor

Ordu'da İki Spor Tesisindeki "Vali Yazıcıoğlu" İsmi Kaldırıldı

Ordu\'da İki Spor Tesisindeki "Vali Yazıcıoğlu" İsmi Kaldırıldı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Vali Kemal Yazıcıoğlu'nun isminin bulunduğu iki spor tesisinin ismini değiştirdi.

28.05.2015 17:43  Güncelleme: 00:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'da "Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Tesisleri" ve "Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu"nun isimleri, "Durugöl Spor Tesisleri" ve "Durugöl Spor Salonu" olarak değiştirildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Altınordu ilçesinde bulunan Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Tesisleri ve Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nun isimlerinin değiştirildiğini duyurdu.

SİNYALİ VERMİŞTİ

Bir süre önce, kamu yatırımlarına verilen vali isimlerinin kaldırılacağını söylediklerini hatırlatan Yılmaz, Ordu'da iki tesisten Vali Yazıcıoğlu'nun isminin kaldırıldığını belirtti.

Türkiye'nin her geçen gün sivilleştiğini, kendilerinin de buna katkı sunmak istediklerini ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"KAMU YÖNETİCİLERİNİN İSİMLERİNİN VERİLMESİ YANLIŞ"

"Devlet tarafından yapılan yatırımlara başta eski valilerimiz olmak üzere kamu yöneticilerinin isimlerinin verilmesini çok doğru bulmuyorum. Bu çerçevede kamuya ait yatırımlarda bulunan kamu yöneticilerinin isimlerini kaldırma kararı aldık. Spor Genel Müdürlüğü ile gerekli yazışmalar sonrası ilk olarak spor tesisleri ve spor salonlarına verilen vali isimleri kaldırıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak bundan sonra yapacağımız yatırımlara kamu yöneticilerinin isimlerini vermeyeceğiz. Yapılacak spekülasyonları önlemek için şimdiden kamuoyu ile bunu paylaşmak istiyorum. Bundan sonra yapılacak hiçbir yatırıma ben dahil hiçbir kamu görevlisinin ismi verilmeyecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ordu'da İki Spor Tesisindeki 'Vali Yazıcıoğlu' İsmi Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Edgar davids: Devlet üniversitesine neden rte ismi verildi başkan.niye rte bulvarı diye bulvar var.orduyu nasıl geliştiririm diye düşün başkan.makamının hakkını ver.bırak iktidar yalakalığını 10 1 Yanıtla
  • Oğuz Aslan: Süper bir uygulama tebrikler 3 3 Yanıtla
  • klmlrndili: bence vali bey doğrusunu yapmış insanların isimlerini tabela ve duvarlara yazarak yaşatamazsınız onları eserleriyle yaşatalım bu şekilde ismi kalkacak çok tabela var şu demek değil ismi kaldırılanlar yaramaz insan demek değil ismini yazmışsınız tanıyan yok yaptıklarını hafısalarımıza yerleştırelim 1 2 Yanıtla

Advertisement