Ordu'da Madenci Aileleri İçin Yardım Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Ordu'da Madenci Aileleri İçin Yardım Kampanyası Başlatıldı

Ordu Valiliği, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin aileleri için yardım kampanyası başlattı.

17.05.2014 11:14  Güncelleme: 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Valiliği, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin aileleri için yardım kampanyası başlattı.

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, 13 Mayıs 2014 tarihinde Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden maden işçilerinin yakınlarının mağduriyetlerinin giderilmesi ve destek olunması amacıyla Vali Yardımcısı İsa Bolat başkanlığında bir komisyon oluşturulduğunu bildirdi.

Vali Çiftçi, 'Ordu Valiliği Soma'daki Maden Kazası Mağdurlarına Yardım Kampanyası' adı altında başlatılan ve Ordu genelinde bir ay süre ile devam edecek olan kampanya için 16 Mayıs 2014 tarihinden itibaren yardım toplama faaliyetinin başlatıldığını kaydetti.

Vali Kenan Çiftçi, "Yardım kampanyasının etkin ve süratli bir şekilde yürütülmesi, yaraların bir an önce sarılması amacıyla yardım yapmak isteyen kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımız nakdi yardımlarını belirtilen hesaplara yatırabileceklerdir" dedi.

'Ordu Valiliği Soma'daki Maden Kazası Mağdurlarına Yardım Hesabı' ise şöyle:

Ziraat Bankası Ordu Şubesi

IBAN: TR48 0001 0002 1754 7783 8350 11

Halk Bankası Ordu Şubesi

IBAN: TR85 0001 2009 6490 0005 000047

Vakıflar Bankası Ordu Şubesi

IBAN: TR53 0001 5001 5800 7302 2189 34 - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ordu'da Madenci Aileleri İçin Yardım Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • INTERPOL tarafından aranan Rus dolandırıcı İzmir'de yakalandı
    09:19 INTERPOL tarafından aranan Rus dolandırıcı İzmir'de yakalandı

    Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı INTERPOL tarafından mavi bültenle aranan Rusya vatandaşı dolandırıcı, İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde yakalandı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan çalışmalar sonucunda şüpheliyi tespit etti ve gözaltına aldı. Rusyalı dolandırıcı A.B., emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

  • Edirne'de Yangın Sonrası Mahsur Kalan Yavru Kediler İtfaiye Tarafından Kurtarıldı
    09:18 Edirne'de Yangın Sonrası Mahsur Kalan Yavru Kediler İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

    Edirne'deki bir öğrenci yurdunda çıkan yangının ardından merdiven boşluğunda mahsur kalan 2 yavru kedi, itfaiye erleri tarafından kurtarıldı. Yangın söndürüldükten sonra duyulan kedi sesleri üzerine harekete geçen ekipler, uzun uğraşlar sonucunda kedileri kurtardı. Kurtarılan yavru kediler ve anne kedi, Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı'na götürüldü.

  • Bilecik'te Tır Devrildi, Sürücü Hayatını Kaybetti
    09:18 Bilecik'te Tır Devrildi, Sürücü Hayatını Kaybetti

    Bilecik'in Bozüyük ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir tır devrildi ve sürücü hayatını kaybetti. Kazanın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

  • INTERPOL tarafından aranan Rusya vatandaşı İzmir'de yakalandı
    09:16 INTERPOL tarafından aranan Rusya vatandaşı İzmir'de yakalandı

    Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı INTERPOL tarafından mavi bültenle aranan bir Rusya vatandaşı dolandırıcı, İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde polis ekipleri tarafından yakalandı. Zanlının kimlik soruşturmasında dolandırıcılık suçundan arandığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

  • Mersin'de 10 Milyon TL Değerindeki Lüks Araçlar Ele Geçirildi
    09:15 Mersin'de 10 Milyon TL Değerindeki Lüks Araçlar Ele Geçirildi

    Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi, 2 şüpheliyi yakaladı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yurt dışından gümrük kaçağı olarak getirilip yedek parça olarak kullanılan araçlara yönelik çalışma yaptı. Polis, merkez Akdeniz İlçesinde bir oto tamirhanesine operasyon düzenleyerek, piyasa değeri 10 milyon TL olan 4 adet gümrük kaçağı aracı ele geçirdi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

  • Mersin'de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama
    09:15 Mersin'de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama

    Mersin'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheliden 2'si tutuklandı. Operasyonda, 760 gram kubar esrar, 150 gram eroin, 57 adet uyuşturucu hap, 1 hassas terazi, 3 cep telefonu, 1 bıçak ve 1 tabanca ele geçirildi. Ayrıca, 18 bin 350 lira paraya da el konuldu.

  • Beylikdüzü'nde Motosikletli Şüphelilerin Kovalamacası
    09:15 Beylikdüzü'nde Motosikletli Şüphelilerin Kovalamacası

    Beylikdüzü'nde polis, motosikletli şüphelilerin belindeki silahı fark ederek dur ihtarında bulundu. Şüpheliler ihtara uymayınca polis tarafından kovalamaca yaşandı. Kovalama anları kask kamerasına yansırken, şüphelilerin üzerinde yasaklı ilaçlar ve havalı tabanca bulundu. Gözaltına alınan şüphelilere ceza kesildi.

  • Etrafındaki bütün binalar yıkıldı, bu binanın camı bile kırılmadı
    09:15 Etrafındaki bütün binalar yıkıldı, bu binanın camı bile kırılmadı

    Kahramanmaraş Mimarlar Odası hizmet binası, 6 Şubat depremlerinde etrafındaki onlarca binanın yıkılmasına rağmen hala ayakta duruyor. Mimarlar Odası yönetimi, binanın rezerv alan içinde kaldığını ve kentsel hafıza alanı çerçevesinde yıkılmaması gerektiğini savunuyor.

  • Maserati GranCabrio Folgore: Tamamen elektrikli ve üstü açılır otomobil
    09:10 Maserati GranCabrio Folgore: Tamamen elektrikli ve üstü açılır otomobil

    Otomotiv sektöründe gündemden düşmeyen Maserati, tamamen elektrikli olan GranCabrio Folgore modeliyle dikkat çekiyor. İtalya'da tanıtılan araç, sportif ve modern çizgileriyle öne çıkıyor. Maserati'nin elektrikli modelleri arasında zirveyi temsil eden GranCabrio Folgore, global pazarda ilgi gördüğü takdirde değişik versiyonlarıyla da karşımıza çıkabilir. Araç, 220 bin dolar civarında bir fiyatla satışa sunulacak.

  • OnePlus Pad 2 Özellikleri ve Tanıtım Tarihi Sızdırıldı
    09:10 OnePlus Pad 2 Özellikleri ve Tanıtım Tarihi Sızdırıldı

    OnePlus, yeni amiral gemisi tablet olan OnePlus Pad 2'yi tanıtmaya hazırlanıyor. Sızıntılara göre cihaz, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, parlak AMOLED ekran, büyük batarya ve daha fazla depolama alanı gibi üst seviye özelliklerle gelecek. OnePlus Pad 2'nin tanıtım tarihi ise 2024'ün ikinci yarısında olması bekleniyor.

  • Telegram, aylık 1 milyar aktif kullanıcı sayısı için gün sayıyor
    09:09 Telegram, aylık 1 milyar aktif kullanıcı sayısı için gün sayıyor

    Telegram Kurucusu Pavel Durov'a göre, uygulama önümüzdeki yıl içerisinde 1 milyar aylık aktif kullanıcıya sahip olacak. WhatsApp'ın güvenlik sorunlarına dikkat çeken Durov, Telegram'ın popülerlik kazandığını belirtti. Şirket ayrıca platformdan daha fazla para kazanmayı umuyor ve yeni özellikler eklemeyi planlıyor.


Advertisement