Ordu'da Mobil Mezbahada Kurban Kesimi - Son Dakika
Güncel

Ordu'da Mobil Mezbahada Kurban Kesimi

Ordu\'da Mobil Mezbahada Kurban Kesimi

Ordu’da 8 ilçede ve 9 ayrı noktada bulunan mobil mezbahada ve açık kesim alanında kurban kesimleri yapıldı.

01.09.2017 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'da 8 ilçede ve 9 ayrı noktada bulunan mobil mezbahada ve açık kesim alanında kurban kesimleri yapıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesi Eskipazar Mahallesi'nde kurulan kurban alım, satım ve kesim yerinde vatandaşlar sağlıklı, hijyenik ve tecrübeli kasaplar tarafından kurban kesimi yaptı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, bayram namazının hemen ardından Eskipazar'da bulunan mobil mezbahayı ve açık kesim alanını ziyaret edip, mobil mezbahayı inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Mobil mezbahanın 4 günlük Kurban Bayramı boyunca vatandaşlara hizmet vereceğini belirten Genel Sekreter Civelek, "Kurbanlıklar veteriner hekimler kontrolünde 10-15 dakikada kesiliyor ve vatandaşlarımıza teslim ediliyor. Bilindiği üzere Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, 8 ilçede ve 9 ayrı noktada bulunan kurban alım, satım ve kesim yerlerinde 9 veteriner hekim, 60 kesim ve temizlik personeliyle hizmet veriyoruz. Eskipazar Mahallesi'nde oluşturduğumuz mobil mezbahamız da vatandaşlarımızdan büyük ilgi çekti. Hijyenik koşullarda yapılan kesimler, bayram boyunca devam edecek" dedi.

Bu arada Altınordu ilçesi Eskipazar Mahallesi'nde serbest kesim alanında vatandaşların kendi kurbanlarını da kesebileceği belirtildi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ordu'da Mobil Mezbahada Kurban Kesimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement