Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Almanya Seferleri Başladı - Son Dakika
Güncel

Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Almanya Seferleri Başladı

Ordu-Giresun Havalimanı\'ndan Almanya Seferleri Başladı

TÜRKİYE'nin ve Avrupa'nın deniz üzerine kurulan ilk havaalanı olan Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Almanya'ya uçak seferleri başladı.

21.06.2017 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE'nin ve Avrupa'nın deniz üzerine kurulan ilk havaalanı olan Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Almanya'ya uçak seferleri başladı.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz üzerine ilk kurulan Ordu-Giresun Havalimanı'nda yolcu kapasitesinin her geçen gün arttığını belirterek, Almanya'ya da dün gece itibariyle uçak seferlerinin başladığını söyledi. İlk seferin özel havayolu şirketi tarafından yapıldığını, 160 yolcunun Ordu-Giresun Havalimanı'na geldiğini, aynı uçağın Almanya Köln'e 40 yolcu ile dönüş yaptığını belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, "Almanya Köln, Münih, Stuttgart ve Düsseldorf kentlerine  özel havayolu şirketi sefer başlattı. İkinci sefer 8 Temmuz'da olacak. 18 Temmuz ve 3 Ağustos tarihlerinde de karşılıklı seferler olacak" dedi.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılmasıyla birlikte kenti ziyaret eden turist sayısınında 600 binin üzerine çıktığını, uçuş sayısı ve yolcu kapasitesinin her geçen gün artmasıyla turist sayısının dahada artacağını ifade etti.

- Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Almanya Seferleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement