Ordu 'Kar Festivali'ne Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Ordu 'Kar Festivali'ne Hazırlanıyor

Ordu \'Kar Festivali\'ne Hazırlanıyor

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, 1-2 Şubat tarihleri arasında Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Turizm Merkezi’nde düzenlenecek olan ‘Kar Festivali’nin Ordu için önemli olduğunu söyledi.

16.01.2014 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, 1-2 Şubat tarihleri arasında Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Turizm Merkezi'nde düzenlenecek olan 'Kar Festivali'nin Ordu için önemli olduğunu söyledi.

Vali Çiftçi, Çambaşı Yaylası'nda düzenlenecek olan 'Kar Festivali'nin turizm açısından büyük önem taşıdığını ifade ederek, "Kış turizmi faaliyetlerinin tanıtılması çalışmaları kapsamında, Ordu Turizm Alt Yapı Birliği'nin katkılarıyla 01-02 Şubat 2014 tarihlerinde Çambaşı Turizm Merkezi'nde 'Kar Festivali' düzenlenecek. Halka açık olacak olan festivale Türkiye'de turizm sektöründe faaliyet gösteren tüm seyahat acenteleri davet edilecek. Bu festival bir turizm etkinliğidir. Netice itibariyle yaylayı tanıttığımız zaman yurt içinden ve yurt dışından turistlerin gelmesiyle bu bölgede yapılacak aktiviteler Ordu için önemlidir. Festivaller ile yazın nasıl 40 bin insanımıza ulaştığımız bu yayla da, Ordu merkez ve köylerde üretilen ürünlerin daha kaliteli daha güzel sunumlar ile satılması, evlerimizin kullanılması çok ciddi manada turizm girdi sağlayacak, bacasız sanayi olacaktır. Buraya gelen insanların bütün bizim imkanlarımızdan istifade etmesi ekonomik getiri sağlayacaktır. Bu güzelliklerimizi biz paylaşacağız, paylaştığımız anda Ordu insanı turizmden hak ettiği geliri daha fazla elde etmiş olacaktır" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ordu 'Kar Festivali'ne Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement