Ordu Milli Eğitim Müdürü Öğretmenlerle Biraraya Geldi - Son Dakika
Güncel

Ordu Milli Eğitim Müdürü Öğretmenlerle Biraraya Geldi

Ordu Milli Eğitim Müdürü Öğretmenlerle Biraraya Geldi

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Merkez 19 Eylül Ortaokulu idareci ve öğretmenleri ile bir araya geldi. Milli Eğitim Müdürü ziyarette, öğretmenler odasında öğre

28.09.2013 17:22  Güncelleme: 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Merkez 19 Eylül Ortaokulu idareci ve öğretmenlerini ziyaret etti. Milli Eğitim Müdürü ziyarette, öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet etti ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ordu Valisi Sayın Kenan Çiftçi başkanlığında başlatılan eğitimde kaliteyi ve başarıyı artırmak için yoğun çaba sarf eden ve 'kıyaslama' anlamına gelen "Benchmarking" sistemi hakkında bilgilendirme yaptı.

Eğitimde başarının kendine güvenden geçtiğini kaydeden Milli Eğitim Müdürü öğretmenlere hitaben , "Yakaladığınız iyi örnek ve çalışmaları kendinize şiar edininiz" dedi.

Eğitimin fedakarlıktan geçtiğini ifade eden Milli Eğitim Müdürü, Sayın Valimizin eğitim konusunda hassasiyetini hatırlatarak;"Başarı için elimizden gelen gayreti sarf edelim" dedi.

Milli Eğitim Müdürü, "Biz sizlerle beraber İlimizin eğitim çıtasını beraberce yükselmek için gayret gösterelim ve başarımızı her yıl daha da yukarılara çekmek için çalışalım"dedi.

Veli ve öğrencilerimizi motive edici çalışmalar yapılmasını dile getiren Türkkan, "Öğrencilerinizi evlerinde ziyaret ediniz ve onların yaşadıkları ortamı görünüz" dedi.

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dilekleri ile öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi ve teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ordu Milli Eğitim Müdürü Öğretmenlerle Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement