Ordu'nun Yeni Sahili Havadan Görüntülendi - Son Dakika
Ekonomi

Ordu'nun Yeni Sahili Havadan Görüntülendi

Ordu'nun yeni sahili havadan görüntülendi Ordu'da 22 Nisan 2016'da CHP'li milletvekillerinin yapılmaması için yürüyüşü yaptığı yeni sahil alanı yeni yüzüyle cazibe alanı olduORDU - Ordu'da bir dönem CHP'li milletvekillerinin yapılmaması içini yürüyüş yaptığı sahil kordonu tamamlanma aşamasına geldi.

25.10.2017 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun yeni sahili havadan görüntülendi

Ordu'da 22 Nisan 2016'da CHP'li milletvekillerinin yapılmaması için yürüyüşü yaptığı yeni sahil alanı yeni yüzüyle cazibe alanı oldu

ORDU - Ordu'da bir dönem CHP'li milletvekillerinin yapılmaması içini yürüyüş yaptığı sahil kordonu tamamlanma aşamasına geldi. Yapılan çalışma ile sahil alanı genişlerken bisiklet ve koşu yolu ile yeni park alanı Ordululara hizmet verecek hale geldi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ayışığı Meydan ve Otopark Projesi ile Rüsumat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yılmaz, Ordu ilinin yeni bir cazibe alanına daha kavuştuğunu söyledi. Rüsumat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi'nde sona yaklaşıldığını belirten Başkan Enver Yılmaz, "Sahil düzenleme projemizin son hali göz kamaştırıyor. Söz verdiğimiz gibi çalışmalarımız tamamlanmak üzere olup, ufak tefek rötuş işlemlerimiz kaldı. Projemiz kapsamında bisiklet yolu, koşu yolu, kordon dolaşım alanı ve merdiven oturma basamakları yer alıyor. Bu alanda mevcut atıl haldeki iskeleyi de düzenledik. Yeni çelik konstrüksiyon iskelenin kurulumu ve ahşap döşeme çalışmalarımız sona erdi. Geriye kalan üst yapı çalışmalarını da kısa bir süre içerisinde tamamlayacağız" dedi.

Başkan Yılmaz, Ordu'ya yeni bir cazibe alanı daha kazandırdıklarını söyleyerek, "Denizin tahkimat amacıyla doldurulmasıyla birlikte vatandaşlarımızın istifade edeceği muazzam bir gezi alanı ve sosyal alan ortaya çıkmış oldu. Burası tamamlandığında iskelesi, rıhtımı, bisiklet ve yürüyüş yollarıyla birlikte sadece ilimizin değil, bölgemizin hatta ülkemizin en güzel yürüyüş alanlarından biri haline gelmiş olacak. Sahil kesimindeki binaların da dış cephelerinin iyileştirilmesi ve rıhtımın düzenlenmesini, Ayışığı şehir meydanının tamamlandığını düşündüğümüzde Ordu'muz yeni bir cazibe alanına daha kavuşuyor" diye konuştu.

Ayışığı Meydan ve Otopark Projesi devam ediyor

Ayışığı Meydan ve Otopark Projesi'nde ise çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, "Çalışmalarımız devam etmekte olup, dolgu işlerimiz büyük oranda tamamlandı. İnşallah kısa süre içerisinde Ordu'muza yeni bir kent meydanı, konser ve fuar alanı ile otopark kazandıracağız" şeklinde konuştu.

Ordu\'nun Yeni Sahili Havadan Görüntülendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Ordu'nun Yeni Sahili Havadan Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement