Ordu Polisle Çatışan Hırsız Vurularak Yaralı Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Ordu Polisle Çatışan Hırsız Vurularak Yaralı Ele Geçirildi

Polisle çatışan hırsız vurularak yaralı ele geçirildiORDU'nun Çamaş İlçesi'nde gece sabaha karşı bir fındık manavına giren 3 şüpheli, polisin 'teslim ol' çağrısına ateşle karşılık verince çatışma çıktı.

13.06.2017 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polisle çatışan hırsız vurularak yaralı ele geçirildi

ORDU'nun Çamaş İlçesi'nde gece sabaha karşı bir fındık manavına giren 3 şüpheli, polisin 'teslim ol' çağrısına ateşle karşılık verince çatışma çıktı. Şüphelilerden 37 yaşındaki N.Ş. vurularak yaralı olarak ele geçirildi.

Olay bu gece sabaha karşı Çamaş İlçesi'ne bağlı Taşoluk Mahallesi üzerinde meydana geldi. Bölgede artan hırsızlık olayları üzerine jandarma, ihbar üzerine A.E. (42), N.Ş. (37) ve A.A. (27) takibe aldı. Şüpheliler polis bölgesine giriş yapınca devreye bu kez polis girdi. İlçe merkezinde bir fındık tüccarının deposuna giren 3 şüpheli, kasayı açarken, polis tarafından suçüstü yakalandı. Polisin 'teslim ol' çağrısına tabancayla ateşle karşılık verildi. Çıkan çatışmada N.Ş. vurularak yaralandı. Olay yerinde 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan, N.Ş. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

N.Ş.'nin hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. A.E. gözaltına alınırken, A.A. olay yerinden kaçtı. Şüphelilerin olayda kullandığı 7.65 mm tabancaya da el koyuldu. Kaçan A.A.'nın yakalanması için çalışmalar sürerken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ordu Polisle Çatışan Hırsız Vurularak Yaralı Ele Geçirildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ordu Polisle Çatışan Hırsız Vurularak Yaralı Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement