Ordulu Genç Kızlar Türkiye'nin En Güçlü Bileği Seçildi - Son Dakika
Yerel

Ordulu Genç Kızlar Türkiye'nin En Güçlü Bileği Seçildi

Ordulu Genç Kızlar Türkiye\'nin En Güçlü Bileği Seçildi

Antalya’da gerçekleşen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine Ordulu sporcular damgasını vurdu.

06.04.2016 22:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da gerçekleşen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine Ordulu sporcular damgasını vurdu.

Antalya'da 2-6 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleşen ve 52 ilden binin üzerinde bilek güreşi sporcusunun katıldığı şampiyonada 18 yaş altı genç bayanlar kategorisinde Ordu ili takım halinde Türkiye birincisi oldu.

Şampiyonaya Ordu ilinden farklı kategorilerde 48 bilek güreşi sporcusu katıldı. 4 gün süren yarışmalarda Ordu Bilek Güreşi 18 Yaş Altı Genç Bayanlarda takım halinde 82 puanla Türkiye birinciliğini elde ederek kupa aldı.

Bilek Güreşi Kafile Sorumlusu ve İdeal Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Dr. Selim Akçay Antalya'da gerçekleşen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Ordulu sporcuların büyük başarı elde ettiğini ifade ederek şunları kaydetti: "Antalya'da Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'nda ilimiz büyük başarı elde etti. Ordu İdeal Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, Fatsa Çevre Eğitim Kültür Spor ve İzcilik Kulübü ile Ünye Çevre Eğitim Kültür Spor ve İzcilik Kulübü il bölge yarışmaları neticesinde başarılı 48 sporcu ile yarışmaya katıldılar. İdeal Gençlik Sporcumuz Yeter Bağ 65 kg sağ sol kolda ve Aynur Bir 55 kg sol kolda 1. oldu. Altın madalya kazandı. Ünçek Spor Kulübü'nden Çiğdem Yılmaz, Zahide Erdurak, Zehra Çoban, Fatmanur Keskin, Murat Kuyumcu, Mustafa Şen bronz ile toplamda 10 madalya kazandılar. Takım halinde Genç Kızlarda Türkiye 1. olduk. Ata sporumuz Bilek Güreşinin ilimizde yaygınlaşması ve yapılması için yaptığımız çalışmalar meyvesini vermeye başladı. 3 yıldır yaptığımız büyük Ordu il yarışmalarına devam ederek daha başarılı, güzel ahlaklı sporcularımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Ordu ilimiz bilek güreşi sporcuları Antalya'da en güzel şekilde temsil ederek genç kızlarda Türkiye birincisi oldular. Kendilerini, antrenörlerini ve ailelerini tebrik ederim." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ordulu Genç Kızlar Türkiye'nin En Güçlü Bileği Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement