Ordulular, Kar Festivali'nde Eğlendi - Son Dakika
Güncel

Ordulular, Kar Festivali'nde Eğlendi

Ordulular, Kar Festivali\'nde Eğlendi

Ordu'nun Kabadüz İlçesi'ne bağlı Yokuşdibi Beldesi'nde bu yıl 7'ncisi düzenlenen Kar Festivali'ne katılan yüzlerce kişi, gönüllerince eğlendi.

29.01.2012 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Kabadüz İlçesi'ne bağlı Yokuşdibi Beldesi'nde bu yıl 7'ncisi düzenlenen Kar Festivali'ne katılan yüzlerce kişi, gönüllerince eğlendi. Kızak yarışlarında renkli görüntüler ortaya çıktı.

Yokuşdibi Belde Belediyesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Kar Festivali büyük ilgi gördü. Festival kapsamında gerçekleştirilen etkinliklere katılan kadı- erkek, genç- yaşlı yüzlerce kişi, keyifli anlar yaşadı. Özellikle kızak yarışları ilginç mücadalelere sahne oldu. Halat çekme ve cip yarışları da oldukça çekişmeli geçti. Yarıyıl tatilinde olan öğrenciler de festival alanında kar topu oynayarak gönüllerince eğlendi.

Yerel sanatçıların da konser verdiği etkinlikte katılanlara turşu ve haşlanmış patates ikram edildi. Yokuşdibi Belde Belediye Başkanı Yener Kaya, "Bu festivale katılan vatandaşlarımız doyasıya eğlendi. Ordu'nun ilçelerinden bir çok vatandaşımız festivale katılmak için beldemize geldi. Düzenlenen etkinliklerde karın tadını doyasıya çıkardılar. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kızak yarışları büyük ilgi gördü. Amacımız festivale katılanların katıldıkları etkinliklerde eğlenmesi ve güzel bir gün geçirmelerini sağlamak. Festivali önümüzdeki sene de devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu. - Ordu/ Kabadüz

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ordulular, Kar Festivali'nde Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement