Orduspor'a Sponsor Desteği - Son Dakika
Spor

Orduspor'a Sponsor Desteği

Orduspor\'a Sponsor Desteği

SAGRA Orduspor'un ana sponsoru oldu.

10.09.2014 20:43  Güncelleme: 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da yaşanan maddi sorunların ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'n girişimleri sonucunda, SAGRA'nın kulübün ana sponsoru olduğu belirtildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Orduspor'da sezon başlamadan önce yaşanan mali krize el atan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, başlattığı kombine kampanyasının ardından bu kez de ana sponsor bulunmasına öncülük etti. Ünye Çalışma Ofisi'nde Sanset SAGRA'nın sahipleri Ahmet Toksöz, Zafer Toksöz ve Sanset Sagra Şube Müdürü Teomen Önsel ile bir araya gelen başkan Yılmaz, SAGRA'nın Orduspor'a ana sponsor olmasını istedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, SAGRA yönetimiyle yaptığı görüşmenin ardından Ahmet Toksöz ve Zafer Toksöz'e, Ordulular adına teşekkür ederek şunları kaydetti:

"SAGRA, fındık işleme projesine 1936 yılında başlayan ve Türkiye'nin ilk fındık ihracatçısı olmanın ve fındığın özelliklerini ve kullanım alanlarını dünyaya tanıtan firma olmanın gururunu yaşamaktadır. Bizler de SAGRA ile her zaman gurur duyduk. SAGRA'nın sahipleri Ahmet Toksöz ve Zafer Toksöz kardeşler ile Ünye Çalışma Ofisi'nde bir araya gelerek Orduspor'a sponsor olmalarını istedik. Sağolsunlar bizleri kırmadılar ve Orduspor'un ana sponsoru olmayı kabul ettiler ve çok ciddi bir destek vereceklerini belirttiler."

Orduspor'un, Ordu'nun en büyük markası olduğunu dile getiren büyükşehir belediye başkanı Yılmaz, "Orduspor'un her zaman yanında olacağız. Orduspor'da yaşanan mali kriz nedeniyle kombine kampanyası başlatmıştık. Şimdi ise SAGRA'nın ana sponsor olmasını sağladık. Ben, Ordu'da bizlerin gururu olan diğer büyük firmaların da Orduspor'a destek vermesini istiyorum. Bizler bu sezon Orduspor'a dolaylı ve doğrudan 3.5 milyon lira destek olduk" dedi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor'a Sponsor Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement