Orduspor'da 1,5 Yılda 1 Başkan ve 8 Teknik Adam Değişti - Son Dakika
Spor

Orduspor'da 1,5 Yılda 1 Başkan ve 8 Teknik Adam Değişti

Orduspor\'da 1,5 Yılda 1 Başkan ve 8 Teknik Adam Değişti

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor 2014-2015 sezonu ve 2015-2016 sezonun 11. haftası sonunda geride kalan 1,5 yılda 8 teknik adam ve 1 başkan değiştirdi.

12.11.2015 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor 2014-2015 sezonu ve 2015-2016 sezonun 11. haftası sonunda geride kalan 1,5 yılda 8 teknik adam ve 1 başkan değiştirdi.

2014-2015 sezonunda PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, sıkıntılı bir sezonun ardından en kötü sezonunu geçirerek Spor Toto 2. Lig'e düştü. Orduspor 2014-2015 sezonunda çıktığı 34 maçta 7 teknik direktör değiştirdi ve bu maçlarda 3 galibiyet 2 beraberlik ve 29 mağlubiyetin ardından topladığı 11 puanla son sırada yer aldı. 2014-2015 sezonunda Orduspor hoca değişiklikleri ile gündeme geldi. 2015-2016 sezonuna başkan ve teknik direktör değişikliği ile başlayan Orduspor'da dün oynanan maçın ardından bir istifa haberi daha geldi. Alpedo Kahramanmaraşspor mağlubiyetinin ardından açıklama yapan Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar istifa ettiğini söyledi. Orduspor bu istifa ile birlikte 1,5 yılda 1 başkan ve 8 teknik adam değiştirmiş oldu.

TEKNİK ADAM DEĞİŞİKLİKLERİ YAŞANDI

2014-2015 yılında PTT 1. Lig'de mücadele eden ve sezona büyük umutlarla başlayan Orduspor'da sezon başında teknik direktörlüğe Fikret Yılmaz getirildi. Takımın başında 4 maça çıkan Fikret Yılmaz, deplasmanda oynanan Elazığspor maçında alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından istifa ettiğini duyurdu. Fikret Yılmaz'ın istifasının ardından hoca arayışlarına giren Orduspor yönetimi, bir önceki sezon Orduspor'u çalıştıran Erkan Sözeri ile anlaştı. Sözeri, çıktığı ilk maçta Karşıyaka ile 0-0 berabere kalarak kamuoyu tarafından kötü gidişatın önüne geçecek isim olarak adlandırıldı. Ancak hafta içi yaşanan sorunlar sebebiyle açıklama yapan teknik direktör Erkan Sözeri, takımdan ayrıldığını söyledi.

İSTİKRAR SAĞLANAMADI

Erkan Sözeri'nin de takımdan ayrılması ile birlikte takımın başına altyapı hocaları Sebahattin Akbayrak ve Muhammet Dilaver ikilisi getirildi. Orduspor Sebahattin Akbayrak ve Muhammet Dilaver ikilisi ile birlikte çıktığı maçlarda puanla tanışamadı ve 4 puan da kalarak ligin dibine demir attı. Kötü gidişatın devam etmesi üzerine Sebahattin Akbayrak ve Muhammet Dilaver ikilisi ile yollar ayrıldı. Bunun üzerine teknik direktörlük görevine Levent Devrim getirildi. İki hafta Orduspor'da kalan Devrim, Samsunspor maçı bitiminde istifasını açıkladı. Devrim'in istifası üzerine Adana Demirspor maçına yardımcı antrenör Ali Şahin ile çıkan Orduspor'da yeniden teknik direktör arayışına geçildi ve yönetim, marka bir isimle anlaştığını ve Ziya Doğan'ın teknik direktör olarak görev yapacağını duyurdu. Ligin 19. haftasında Adanaspor maçının ardından hafta içi yapılan görüşmeler sonucu teknik direktör Ziya Doğan da istifa ettiğini açıkladı. Doğan'ın gidişi ile yeni bir teknik adam arayışı başladı. Yapılan görüşmeler sonunda Orduspor'da teknik direktörlüğe Ordulu bir isim, Hüseyin Özcan getirildi. Hüseyin Özcan yönetiminde 14 maça çıkan Orduspor yalnızca bir galibiyet alabildi ve 2014-2015 sezonunu son sırada tamamlayarak Spor Toto 2. Lig'e düştü.

ORDUSPOR'DA BAŞKAN DEĞİŞTİ

2015-2016 sezonunda Spor Toto 2. Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Orduspor'da kongrenin sesleri duyulmaya başlandı. Orduspor'da kongre kararının alınması ile Yaşar Pamuk ve mevcut Başkan Nedim Türkmen aday olduğunu açıkladı. Gerçekleşen kongre sonrası yapılan seçimde Yaşar Pamuk Orduspor'un yeni başkanı oldu. Göreve gelir gelmez yönetimini oluşturan ve yapılanmaya giden Orduspor yönetimi ilk olarak teknik direktör Hüseyin Özcan ile yollarını ayırdı. Hüseyin Özcan'ın ayrılmasının ardından takımın başına yine Ordulu olan Sinan Bayraktar getirildi. Sezona Sinan Bayraktar ile başlayan Orduspor kötü gidişata dur diyemedi. Ligin 11. haftasında oynanan ve 2-0 mağlup oldukları Alpedo Kahramanmaraş maçı sonrası basın toplantısı düzenleyen Sinan Bayraktar istifa ettiğini açıkladı. Sinan Bayraktar yönetiminde ligde 11 maça çıkan Orduspor bu maçlarda 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

Orduspor'da son olarak Sinan Bayraktar'ın istifa etmesi ile birlikte 1,5 yılda 1 başkan ve 8 teknik direktör değişmiş oldu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor'da 1,5 Yılda 1 Başkan ve 8 Teknik Adam Değişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement