Orduspor'da 3 Puan Sevinci - Son Dakika
Spor

Orduspor'da 3 Puan Sevinci

Orduspor, sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda Adanaspor karşısında alınan galibiyetin mutluluğunu yaşıyor

20.08.2013 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orduspor, sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda Adanaspor karşısında alınan galibiyetin mutluluğunu yaşıyor.

Kulüp basın sözcüsü Akın Çiçek, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, sezonun ilk karşılaşmasında 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

İlk resmi maçtan galibiyet aldıkları için memnun olduklarını vurgulayan Çiçek,  "Orduspor, Süper Lig'den düştükten sonra herkesin nasıl bir takım oluştuğunu merakla beklediği bir takım. 'Bu takım düşer mi ya da başarılı olur mu?' sorularının sorulduğu bir takımdı. İnanıyorumki dün oynanan karşılaşmada tüm Ordusporluların yüreğine su serpilmiştir. Henüz çok erken herşey için. Hazırlık dönemi ve ardından oynanan ilk resmi maçtaki sonuç bizi memnun etti. Bizim için şu andaki başarı ligde kalmaktır" diye konuştu.

Kombine bilet satışında taraftarlardan bekledikleri desteği bulamadıklarını anlatan çizen Çiçek, şöyle konuştu:

"Ordu'nun iki önemli markası var. Bir tanesi fındık. Bu ürünümüzle meşhur olduğumuza inanıyorum. Diğeri de Orduspor. Geçen sene bu markayı iyi yönetemedik. Ama yönetirken de gerekli desteği bulduk mu? Bunu tartışmak lazım. Bu sene de desteği göremiyoruz. Bu yüzden 'şampiyon olacağız, bu çok güzel skor' diyemiyoruz. Ama bunu demek için büyük Orduspor taraftarından, Ordu'da yaşayan ve bizi takip eden herkesten kombinelerini almalarını istiyorum. Kombine bilet satışımızda rekor bir düşüş var. Bu zamana kadar 60 adet kombine satmışız. Pazar günü burada maç oynanacak ama Orduspor ilk kez tarihinde bu kadar kötü bir kombine satışı ile karşı karşıya. Ben taraftarın biraz takımına küstüğünü, takımını biraz yalnız bıraktığını ama bu küskünlüğün en kısa sürede pozitife taşıyacağına inanıyorum." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor'da 3 Puan Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement