Orduspor'da Cuper ile Yollar Ayrıldı - Son Dakika
Spor

Orduspor'da Cuper ile Yollar Ayrıldı

Orduspor Kulübü, teknik direktör Hector Cuper ile yollarını ayırarak, Cevat Güler ile anlaştıklarını açıkladı.

13.04.2013 23:45  Güncelleme: 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle

''Orduspor Teknik Direktörlüğü Teknik Direktörlüğü görevine Cevat Güler getirildi. Orduspor Teknik Direktörlük görevini yerine getiren Sayın Hector Cuper ile yapılan görüşmede karşılıklı olarak anlaşma sağlanarak yollar ayrılmıştır. Bugüne kadar Orduspor'a hizmet veren Sayın Hector Cuper ve ekibine verdikleri emekten dolayı teşekkür ederiz.

Teknik direktörümüz Cevat Güler, pazartesi günü 6 kişilik ekibi ile birlikte saat 14.00'de Kasımpaşaspor hazırlıklarına başlayacak olan takımımızın antrenmanına katılarak çalışmalara başlayacaktır. Yine aynı gün saat 13.00'de Sayın Hector Cuper, takım ile vedalaşacak ve Teknik Direktör Cevat Güler'e başarı dileyerek tesislerden ayrılacaktır. Orduspor'un ligde kalacağından şüphemizin olmaması ile birlikte taraftarımızında desteği ile Süper Ligden kopmayacağız. Fenerbahçe karşılaşması sonrasında verilen seyircisiz oynama cezasının kaldırılması için Orduspor Kulübü olarak gerekli başvurular gerçekleşmiştir. Cezanın kaldırılacağı ve Kasımpaşaspor karşısında taraftarımızın desteği ile kazanacağımıza inancımız tamdır.

Orduspor, taraftarı ile var olan ve bugünlere birlik ve beraberlik ile gelen bir kulüp olduğunu bilmektedir. Son 5 haftamızda da birlik ve beraberliğimizi bozmadan hep birlikte Süper ligden kopmamak için mücadelemizi sürdürelim. 5 haftanın sonunda ise süper ligde kalmanın mutluluğu hep birlikte yaşayalım.''

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Orduspor'da Cuper ile Yollar Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement