Orduspor, Fenerbahçe Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Orduspor, Fenerbahçe Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Orduspor, 4 Ocak Çarşamba günü sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

02.01.2012 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig takımlarından Orduspor, 4 Ocak Çarşamba günü sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Durugöl Tesisleri'nde, teknik Direktör Hektor Cuper'in yardımcısı Fataguzzi Jose Carlos gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı bulunan Abdurrahman Dereli, Sedat Bayrak ve Numan Çürüksu katılmazken, Fatih Tekke ise fizyoterapist eşliğinde çalışmaya katıldı.

Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenmanda düz koşu sonrasında kondisyon çalışması yapıldı. Karşılıklı pas çalışmasıyla devam eden antrenman çift kale maçla son erdi.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan mor-beyazlı ekibin orta saha oyuncusu Abdulkadir Kayalı, ilk yarıda oynadıkları Fenerbahçe maçı gibi iyi oynayarak güzel bir sonuç çıkarmayı düşündüklerini söyledi.

Antrenmanlara çok yoğun bir şekilde devam ettiklerini ve genelde günlük iki antrenman gerçekleştirdiklerini ifade eden Kayalı, şöyle kaydetti:

"Gayet disiplinli bir şekilde çalışıyoruz. Fenerbahçe karşılaşması ikinci yarının ilk maçı. İlk yarıda oynadığımız Fenerbahçe maçı gibi iyi oynayarak, iyi sonuç çıkarmayı düşünüyoruz. Yeni bir ivme yakalamamız lazım. Çünkü 7 maç kaybederek ilk yarıyı bitirdik. Fenerbahçe karşılaşması önemli ve zor bir maç ama iyi çalışıyoruz. Tekrar çıkışa geçmemiz için de tek bir maç almamız yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Bu da Fenerbahçe maçı olursa, çok daha iyi olur ve moralli bir şekilde yolumuza devam ederiz."

Orduspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

- ORDU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orduspor, Fenerbahçe Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement