Orduspor Kongresinin Mahkemece İptali - Son Dakika
Yerel

Orduspor Kongresinin Mahkemece İptali

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, 9 Mayıs Cumartesi günü yapılması planlanan ancak Ordu 1. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından tedbiren durdurulan kongrenin bir an evvel yapılmasının kulübün hayrına ve lehine olacağını söyledi.

08.05.2015 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, 9 Mayıs Cumartesi günü yapılması planlanan ancak Ordu 1. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından tedbiren durdurulan kongrenin bir an evvel yapılmasının kulübün hayrına ve lehine olacağını söyledi.

Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir çok zorluklarla mücadele ettiklerini belirterek, "Bunun yanında kongrenin ertelenmesi bizleri üzdü" dedi.

Olağan kongrenin bir an önce yapılmasını dilediklerini ifade eden Özcan, "Kongrenin bir an evvel yapılmasının Orduspor'un hayrına ve lehine olacağını düşünüyorum. Orduspor'da belirsizlik ve sıkıntılar, kongrenin tamamlanmasıyla çözülür. Kongre olursa da kulüp planlamalarını ve hedeflerini buna göre ortaya koyar" diye konuştu.

Hafta sonu sahalarında oynayacakları Giresunspor maçına da değinen Özcan, her şeyden önce bu maçın Karadeniz derbisi olduğunu dile getirdi.

Özcan, Giresunspor maçında centilmenliğin kazanmasını istediklerini vurgulayarak, "Biz Orduspor olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Rakibimiz ve taraftarlarımızdan da aynı hassasiyeti bekliyoruz. İki yakın komşu, ebedi dost kalmalıdır" ifadesini kullandı.

Öğrencilerden Nedim Türkmen'e tepki

Öte yandan Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu öğrencileri, Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen'e tepki gösterdi.

Okulun dışında bir araya gelen öğrenciler, pankart açarak Türkmen'i istifaya davet etti.

Burada gazetecilere açıklama yapan okul öğretmenlerinden Ercan Sayın, "Nedim Türkmen'i istemiyoruz. Orduspor'a zarar verdiğini düşünüyoruz. Biz onun Orduspor'u yok edeceğine inanıyoruz. Bu nedenle lütfen istifa etsin. Daha fazla bizleri ve öğrencilerimizi üzmesin" dedi.

Sayın, aynı duyarlılığı başka kurumların ve Orduluların da göstermesini beklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orduspor Kongresinin Mahkemece İptali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement