Orduspor-Manisaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Orduspor-Manisaspor Maçının Ardından

Orduspor-Manisaspor Maçının Ardından

PTT 1.Lig takımlarından Orduspor, bu akşam kendi evinde ağırladığı Manisaspor'u 2-0'lık skor ile mağlup ederken, ligin ilk 5 haftasında oynadığı 4 karşılaşmadan hiç gol yemeden 10 puan topladı.

19.09.2013 00:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, bu akşam kendi evinde ağırladığı Manisaspor'u 2-0'lık skor ile mağlup ederken, ligin ilk 5 haftasında oynadığı 4 karşılaşmadan hiç gol yemeden 10 puan topladı.

Manisaspor karşısında oynanan futboldan memnun olduğunu söyleyen Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Şımarmadan yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Orduspor- Manisaspor karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sözeri, "Öncelikle Manisaspor takımını kutlamak istiyorum. İyi bir takım ile oynadığımızı düşünüyorum. Bize çok direnç verdiler. Biz hem koşu kalitesi anlamında hem de oyun anlamında iyi şeyler yaptık sahada. Maçın ilk yarısında 25 dakika gol bulabilmek için çok üretken oynadık. Girdiğimiz pozisyonlardan sonuç alamadık. İkinci yarı penaltı ve sonrası çok daha iyi oynadık. Golü bulduktan sonra biraz rakibin direncini kırdık. Oyuncularımı kutluyorum. Biz bir yola çıktık. Yolun çok daha başındayız. Ayaklarımız yere sağlam basarak hiçbir şekilde şımarmadan yolumuza devam etmek istiyoruz" değerlendirmelerinde bulundu.

Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise Orduspor'un çok iyi bir futbol ortaya koyduğunu belirtirken, "Bu gece 2-0 kaybettik. Orduspor'u kutluyorum. Bu gece çok istediler. Çok iyi oynadılar. Bu hakkı onlara teslim etmek lazım. Oyun başlar başlamaz bize bu baskıyı ve isteği hissettirdiler. Çok fazla pozisyon vermesek de bizi kendi sahamıza hapsettiler. Topu ayağımızda tutamayınca da etkili olamadık. Devre arasına farklı bir motivasyon ile girdik. İkinci yarı başlar başlamaz verilen bir penaltı kararı zaten ön yargılı olan oyuncularımın toparlayamamasını sağladı. Bu bir bahane değil. Futbol takımları skor ne olursa olsun geri döndürmek için mücadele etmeliler. Golden sonra Orduspor takımı daha coşkulu oynadı bizse etkisiz oynamaya devam ettik. Yaptığımız değişiklikler sonuca etki etmedi ve maçı kaybettik" diye konuştu.

Orduspor'un tecrübeli futbolcusu Emre Aygün, galibiyeti taraftara hediye ederken yaptığı konuşmada, "Adanaspor maçı ile beraber lige çok iyi bir başlangıç yaptık. O maçın önem kazanması için içerde oynadığımız maçı kazanmamız lazımdı. İyi oynamıştık ama kazanamamıştık. Ondan sonraki Karşıyaka ve bu maçta iyi mücadele edip üç puan aldık. Bu maça kadar tek eksiğimiz vardı. İç sahada maç kazanmamıştık. Bugün onu gerçekleştirdik taraftarımıza armağan ediyoruz. Bu şekilde mücadele edersek bu takım geldiği yere döner diye düşünüyorum. Deplasmanda alınan puanların önem kazanması için içerideki maçı kazanmamız lazımdı" ifadelerini kullanırken, Salih ve kaleci Alişan ise, galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ettiler.

GÜRBÜZEROL: " İSTEYEN TARAF ORDUSPOR GİBİ GÖZÜKTÜ"

Manisaspor'dan Murat Gürbüzerol, iyi bir futbol oynamadıklarını belirtirken, "Bugün takım olarak kötü oynadık. Kötü bir maç geçirdik. İsteyen taraf Orduspor gibi gözüktü. Bu maçı unutup önümüzdeki maça konsantre olmamız gerekiyor. Cumartesi günü kazanıp galibiyet serisini tekrar yakalamak istiyoruz. Orduspor'u da kutluyorum" şeklinde konuştu.

ÖZEN: "HAKEMLER ŞAŞIRDI"

Manisaspor'un genç futbolcusu Umut Özen, maç sonu değerlendirmesinde maçın hakemlerini eleştirdi. Özen, sahada kötü bir Manisaspor'un yanında üç tane hakeminde kötü olduğunu söyledi.

Özen, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bugün bizden daha kötü üç kişi daha vardı sahada. Bunlar hakemler. İlk yarıda iki tane net penaltımızı vermediler. Kaptanımız Bekir bu takım için çok önemli. Bir sakatlığı vardı. Hiç olmadık bir şekilde sarı kart yedi. İtirazdan dolayı ama ortada hiç bir şey yok. Soyunma odasında ikinci yarı öncesinde kazanmak için mücadele edeceğimizi söyledik. Sahaya çıktık her şey yolunda giderken saçma sapan bir penaltı top ayaktan eline çarptı. Çarpma olan pozisyona penaltı verdi. O dakikadan sonra hakemler şaşırdı. Orduspor'un attığı üçüncü bir gol var top bizim ayağımızdan gidiyor hakem ofsayt kaldırdılar. Biz bugün kötü mücadele ettik. Hakemlerde biraz dikkatli olsunlar. Bizde şampiyonluğa oynayan bir takımız. Orduspor'u tebrik ederim. Konuştuklarım bunun önüne geçmesin iyi mücadele ettiler." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor-Manisaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement