Orduspor Pino ve Mustafa Sarp'ı İstiyor - Son Dakika
Spor

Orduspor Pino ve Mustafa Sarp'ı İstiyor

Orduspor Pino ve Mustafa Sarp\'ı İstiyor

Orduspor, Bolu'da ilk etap kampına başlarken teknitk direktör Metin Diyadin, Galatasaraylı Mustafa Sarp ve Pino'yu takımda görmek istediğini söyledi.

26.06.2011 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orduspor, Bolu'da ilk etap kampına başlarken teknitk direktör Metin Diyadin, Galatasaraylı Mustafa Sarp ve Pino'yu takımda görmek istediğini söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Orduspor, ilk etap kampı için Bolu Dağı'nda bulunan Koru Otel'e geldi. 1 Temmuz'a kadar sürecek olan ilk etap kampına alt yapıdan 5 oyuncuyla birlikte 23 futbolcu katıldı. Orduspor'un yeni transferleri Miguel Garcia ile Gineli forvet Souleymane Youla, Bolu kampında yer almadı. Miguel Garcia'nın 3 Temmuz'da başlayacak Avusturya kampına katılacağı, Souleymane Youla'nın ise Denizlispor ile yaşadığı bonservis sorununu çözmek için çaba harcadığı bilydirildi.

Bu sabah Koru Oteli'n sahasında ilk antremanına çıkan Ordusporlu oyuncular, yardımcı antrenörler eşliğinde yağmur altında düz koşu yaptı. Teknik direktör Metin Diyadin ise transfer toplantısı yaptı. Bolu kampının 1 Temmuz'da sona ereceğini belirten Metin Diyadin, toplantının bitiminde şunları söyledi:

"Şu an kampta 23 futbolcumuz var. Miguel Garcia ile Souleymane Youla, ilk etap kampında yer almayacak. Youla'nın da bonservis sorununu çözdükten sonra önümüzdeki günlerde gelmesini bekliyoruz. "

Galatasaraylı Musa, Serkan, Mustafa Sarp ve Sinan'ın transferleri konusuna da değinen Metin Diyadin, "Mustafa Sarp ile Pino'yu takımda görmek istiyorum. Yönetimden olurn vedim" diye konuştu. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Orduspor Pino ve Mustafa Sarp'ı İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement