Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan: Morale İhtiyacımız Var - Son Dakika
Spor

Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan: Morale İhtiyacımız Var

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, cuma günü deplasmanda Bucaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

22.04.2015 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbolcular, teknik direktör Hüseyin Özcan yönetiminde, Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'ndeki antrenmana koşuyla başladı. Açma germe hareketleriyle devam eden idmanda, 5'e 2 top kapma ve oyun taktiği üzerinde çalışıldı. Yaklaşık 2 saat süren antrenman, kaleye şut çalışmasıyla sona erdi.

Antrenmanın ardından basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Hüseyin Özcan, oynadıkları klasmanın en önemli ikinci lig olduğunu söyledi.

Orduspor olarak zor günler geçirdiklerini ve bu nedenle antrenmanların moralsiz geçtiğini belirten Özcan, takım olarak desteğe çok ihtiyaç duyduklarını dile getirdi.

Özcan, ne kadar çok çalışılırsa çalışılsın desteğin şart olduğunu vurgulayarak, "Biz şampiyonluğa oynayan bir takım gibi çalışan ekibiz. Futbolcularım da bu çalışmanın içerisinde var oluyor. Bizim sadece morale ve desteğe ihtiyacımız var" dedi.

Her oynadıkları maçta daha fazla deneyim ve tecrübe kazandıklarını ifade eden Özcan, "Bucaspor maçı bunlardan biri. Diğer maçlardan farkı yok. İnşallah güzel bir müsabaka olacaktır" diye konuştu.

Özcan, farklı mağlubiyetlerin kendilerini çok üzdüğünü anlatarak, "Biz ortaokulda okurken, üniversite sınavına giren gençler gibiyiz. Ortaokulda okumamıza rağmen üniversite sınavına girenlerle yarışıyoruz. 6-0'lık skorlar beni de çok yaralıyor. Çile çekmeden, zorlukları yaşamadan güzel günlere adım atma şansımız yok" ifadelerini kullandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan: Morale İhtiyacımız Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement