Transfer Yasağı Cezası Orduspor'un Moralini Bozmayacak - Son Dakika
Spor

Transfer Yasağı Cezası Orduspor'un Moralini Bozmayacak

Transfer Yasağı Cezası Orduspor\'un Moralini Bozmayacak

Orduspor Teknik direktör Sözeri: "Moralimizi hiç bozmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

05.09.2013 11:48  Güncelleme: 22:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun mor-beyazlı ekibe iki transfer ve tescil dönemi boyunca "transfer yasağı" cezası vermesine yönelik kararıyla ilgili, "Moralimizi hiç bozmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor'a verilen transfer yasağını üzüntüyle öğrendiklerini belirtti.

Her şeye rağmen sürecin Orduspor'un lehine sonuçlanacağına inandığını belirten Sözeri, "Orduspor geçen sezon maddi yönden sıkıntılı bir dönem geçirmişti. Bunu herkes çok iyi biliyordu. Mahkemeler ve hukuksal süreçler, davalar devam ediyor. Biz ise sadece sahada işimize bakıyoruz. Sezon öncesi takımımızı da en iyi şekilde kurduğumuza inanıyorum" diye konuştu.

Transfer yasağı kararının itirazlar sonucunda aleyhlerine sonuçlanması halinde de takımlarına güvendiğini kaydeden Sözeri, "Herkes şunu bilmeli ki bu durum bizi hiçbir zaman etkilemeyecek. Konu tamamen idaridir. Bizler olayların teknik tarafındayız. İnanıyoruz ki bu sorun çözülecek. Bizler teknik heyet ve futbolcular olarak moralimizi hiç bozmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Transfer Yasağı Cezası Orduspor'un Moralini Bozmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement