Organlarıyla 7 Kişiye Umut Olan Şehit Polis Gözyaşlarıyla Uğurlandı - Son Dakika
3.Sayfa

Organlarıyla 7 Kişiye Umut Olan Şehit Polis Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Organlarıyla 7 kişiye umut olan şehit polis gözyaşlarıyla uğurlandıÇANAKKALE - Samsun'da 26 Nisan'da geçirdiği trafik kazasından 8 gün gün sonra şehit olan Özel Harekat Polisi Emre Bağcı, memleketi Çanakkale'nin Saraycık köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

04.05.2017 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Organlarıyla 7 kişiye umut olan şehit polis gözyaşlarıyla uğurlandı

ÇANAKKALE - Samsun'da 26 Nisan'da geçirdiği trafik kazasından 8 gün gün sonra şehit olan Özel Harekat Polisi Emre Bağcı, memleketi Çanakkale'nin Saraycık köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehit polisin organları 7 kişiye umut oldu.

28 yaşındaki şehit özel harekat polisi Emre Bağcı, Çanakkale merkeze bağlı Saraycık köyünde öğle namazını müteakip toprağa verildi. Cenazeye Çanakkale Vali Yardımcısı Cezmi Batuk, Çanakkale Emniyet Müdürlüğü personeli ile Samsun'da birlikte görev yaptığı özel harekat polisleri, ailesi ve köylüler katıldı. Taziyeleri anne Gülsefa, baba Ahmet ve kızkardeşi Gamze Bağcı kabul etti. İl Müftüsü Arif Gökce tarafından cenaze namazı kıldırıldı. Müftü Gökce, önce şehit polis için helallik istedi. Göz yaşlarına boğulan anne ve kızını başlarında bekleyen kadın özel harekat polisleri teselli etmeye çalıştı.

Emre Bağcı'nın Türk bayrağına sarılı tabutu özel harekat polislerinin omuzlarında taşınarak, köy mezarlığına defnedildi.

Emre Bağcı'nın vasiyeti üzerine kalp, karaciğer, akciğer, iki böbrek ve korneaları nakil bekleyen hastalara umut oldu. Baba Ahmet Bağcı, "Oğlum organlarını kendisi bağışlamış. Bana da daha önceden 'Baba ben organlarımı bağışladım, siz de bağışlayın' demişti. Biri Bursa'da, biri İstanbul'da çok başarılı operasyonlar olmuş. Oğlumun kalbi ölmekte olan bir hastanın vücudunda atıyor şu anda. Yine karaciğeri ölmekte olan bir hastaya nakledilmiş. Onlar da bizi aradılar. Bizim oğlumuz şehit oldu, ama şu kardeşlerimin bana verdiği bu ifadeler, bizi bir o kadar gururlandırıyor. Cenabı Mevlam benim oğlumun organlarıyla onlara sağlık sıhhat versin" dedi.

(GD-MŞ)

Organlarıyla 7 Kişiye Umut Olan Şehit Polis Gözyaşlarıyla Uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Organlarıyla 7 Kişiye Umut Olan Şehit Polis Gözyaşlarıyla Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement