Orhangazispor'da Buzlar Eridi - Son Dakika
Güncel

Orhangazispor'da Buzlar Eridi

Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup takımı Orhangazispor'da futbolcuların paraları alamadıkları için antrenmana çıkmama boykotu sona erdi, yönetimin yaptığı görüşmelerden sonra kırmızı siyahlılar çalışmaya çıktı.

18.04.2014 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup takımı Orhangazispor'da futbolcuların paraları alamadıkları için antrenmana çıkmama boykotu sona erdi, yönetimin yaptığı görüşmelerden sonra kırmızı siyahlılar çalışmaya çıktı.

YÖNETİCİLER İZLEDİ

Sorunun çözümlenmesinden sonra pazar günü sahalarında Hacettepe ile karşı karşıya gelecek olan kırmızı siyahlı futbolcular, teknik direktör Hamdi Demirtaş nezaretinde antrenman yaptı.

Yönetim kurulu üyelerinden Bilal Gök ve Recep Turgut'un da izlediği antrenmanda futbolcuların hayli keyifli oldukları gözlendi. Antrenmanın ilk bölümünü kondisyon ikinci bölümünü de yarım sahada çift kale maç yaparak geçiren Orhangazispor'da futbolcuların hırslı oldukları gözlendi.

2 STOPER DE CEZALI

Kırmızı siyahlılar stoper oyuncularından Muhammet'in kırmızı kart, Kadir'in de sarı kart cezalısı oluşları oldukları için bu hafta oynayamayacağı bildirildi. - Orhangazibursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Orhangazispor'da Buzlar Eridi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement