Orıflame Eylül Kataloğu Tülin Şahin'le Işıldıyor - Son Dakika
Güncel

Orıflame Eylül Kataloğu Tülin Şahin'le Işıldıyor

Orıflame Eylül Kataloğu Tülin Şahin\'le Işıldıyor

Top model Tülin Şahin, 1 yıldır marka yüzü olduğu Oriflame'in Eylül Kataloğu için kamera karşısına geçti.

02.09.2014 14:20  Güncelleme: 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tülin Şahin'in yoğun iş temposuna nasıl yetiştiği, çok özel davetlere nasıl hazırlandığı, Oriflame ürünleriyle kendine hangi bakımları uyguladığı ile ilgili sırları size ilham verecek

The One serisinin "Kalıcı", "Çarpıcı" ve "Günlük" güzellik konseptlerini, "3 Tülin 3 Güzellik" başlığı altında sunan Oriflame, Eylül kataloğunda yepyeni ürünlerle kadınların gözdesi olmayı sürdürüyor.
Eylül kataloğunda kadınlar, The ONE ve diğer harika Oriflame ürünlerinin, Tülin Şahin'in hayatının hangi alanında, hangi özel zamanlarına eşlik ettiğini görebilecek. Tülin Şahin'in yoğun iş temposuna nasıl yetiştiği, çok özel davetlere nasıl hazırlandığı, Oriflame ürünleriyle kendine hangi bakımları uyguladığı ile ilgili sırları kadınlara ilham verecek.

Güzellik için sağlıklı bir cildin çok önemli olduğunu söyleyen Tülin Şahin, cildini her zaman her koşul altında iyi nemlendirmeye ve temizlemeye çalıştığını belirtiyor ve ; "Cildimi seviyorum ona çok iyi bakıyorum… Bu yüzden Optimals temizleyici jel, tonik ve kremlerini kullanıyorum. Cildim kolayca temizlenip canlanıyor, nemleniyor, gece gündüz harika bir his ve yumuşaklığa sahip oluyorum." diyor.

3 Tülin 3 Güzellik
The ONE serisiyle gün boyu güzellik: "Oriflame The ONE Kalıcı Güzellik"
Tülin Şahin hayatının hızlı temposuna ayak uyduracak, ve gün boyu bozulmayacak makyaj çözümünü "Oriflame The ONE Kalıcı Güzellik" serisiyle sağlıyor. Şahin bu özel seriyi şöyle tanımlıyor; "Oriflame The ONE Kalıcı Güzellik serisiyle yaptığım makyaj gün boyu bozulmuyor; yoğun tempomdan ve çalışma koşullarından etkilenmiyor. Bana işimi zevkle yapmak kalıyor."


"The ONE Kalıcı Güzellik" serisinde yer alan, "The ONE Lash Resistance Mascara", 24 saat kalıcı, akmayan, suya dayanıklı olma özelliğiyle kirpiklere, topaklanma yapmadan hacim ve dolgunluk kazandırıyor. 12.90 TL'ye ulaşabileceğiniz bu maskaranın yanı sıra, 10 saate kadar kalıcı "The ONE Colour Unlimited Ruj" 9.90 TL'ye, 14 güne kadar tırnaklarda kalan "The ONE Uzun Süre Kalıcı Tırnak Cilası" 7.90 TL'ye güzelliğinize kalıcılık katabilir.

Sürekli ipeksi ellerin sırrı

Çalışırken eller daima ön planda. Bu nedenle ellerinin her zaman bakımlı görünmesi her kadının arzusu. Tülin Şahin'in bakımlı ve ipeksi ellerinin ilham kaynağı ise "Kuru Eller için Besleyici El Kremi", "2'si 1 Arada Koruyucu El ve Tırnak Kremi" ile "Nemlendirici Eldiven". Şahin; "Ellerim yoğun iş tempomdan etkilenmiyor. Çalışırken ellerim hep ön planda bu yüzden daima güzel ve bakımlı olmalılar. Ellerimi nemlendiren yumuşatan ve pürüzsüzleştiren Oriflame el ve tırnak bakım kremleri çalışırken bana büyük rahatlık sağlıyor". Kuru elleri 24 saate kadar derinlemesine besleyen "Kuru Eller için Besleyici El Kremi" ve "2'si 1 Arada El ve Tırnak Kremleri"ne 5.90 TL'ye ulaşabilirsiniz. El kreminizden en yüksek ve kalıcı etkiyi almak için ise kreminizi gece uygulayın ve Oriflame'den 4.50 TL ödeyerek sahip olabileceğiniz eldivenlerinizle uyuyun.

Oriflame ile spor

Kalıcı güzelliğe ulaşma yolundaki vazgeçilmezlerden biri de spor. Yoğun çalışma temposuna rağmen asla sporundan vazgeçmeyen Tülin Şahin, spor yaparken rahat ve mutlu olmasını sağlayan 24 saat etkili "Oriflame Activelle Anti-perspirant" deodorantları tercih ediyor. "Fresh Yeşil Çay Özlü, Cotton Dry, İnvisible, Sensitive" ve "Pure Care" olmak üzere 5 çeşidi bulunan "Oriflame Anti-perspirant" deodorantlara 4.90 TL'ye ulaşabilirsiniz.

Doğal güzelliğinizi ortaya çıkarın: "The ONE Günlük Güzellik"

Hayatın hızlı temposu içinde bazen makyajımıza çok fazla zaman ayıramıyoruz. Ancak gün içinde neyle karşılaşacağımızı bilemeyiz. Böyle zamanlarda, Tülin Şahin'in yardımına "The ONE Günlük Güzellik" serisi yetişiyor. Doğal güzelliği hızla ortaya çıkaran, mutlu bir şekilde güne başlamanızı ve devam etmenizi sağlayan "The ONE Günlük Güzellik" serisinde, size en çok yardımcı olacak ürünler, aydınlık görünüm veren, hafif dokulu "The ONE IlluSkin Fondöten", özel fırçasıyla hem kıvrıklık sağlayan hem kirpikleri tek tek ayırarak uzunluk veren "The ONE 5'i 1 Arada WonderLash Maskara" ve "The ONE IlluSkin Pudra". Bu ürünlere yalnızca 12.90 – 17.90 TL arası fiyatlarla ulaşabilirsiniz.


Sizden önce konuşanlar
Oriflame, Eylül kataloğunda günlük güzelliğin en önemli aksesuarlarını da kadınlara sunuyor. "Bir mekana, insanların arasına girdiğinizde sizden önce konuşan şeyler vardır. Bu yüzden güzel kokmak, şık görünmek her zaman önceliğiniz olmalı" diyor Tülin Şahin ve Oriflame'in çiçeksi, odunsu amber notalarından oluşan "Power Woman Eau de Toilette" parfümü ile "Gri Kapitone Çantası"nı işaret ediyor. "Parfümümün ve çantamın bana verdiği özgüvenle kendimi her yerde çok şık ve rahat hissediyorum" diyor. Ne istediğini bilen ve başarıyı hedefleyen güçlü kadının kokusu "Power Woman Eau de Toilette"e 34.90'a ve şık ve güçlü kadını tamamlayan "Gri Kapitone Çanta"ya ise 54.90 TL'ye ulaşabilirsiniz.

Cildini seven kadınlara
Tülin Şahin'in pürüzsüz ve bakımlı cildi için en önemli yol arkadaşı ise Günlük Güzellik serisinde yer alan "Oriflame'in Optimals" cilt serisi. Tülin Şahin Optimals serisi ile cildini kolayca temizliyor, canlandırıyor ve nemlendiriyor, gece - gündüz harika bir his ve yumuşaklığa sahip oluyor. Bu serideki "Optimals Temizleme Jeli Yağlı Ciltler" ve "Optimals Arındırıcı Tonik Yağlı Ciltler" 9.90 TL'ye, "Optimals Oxygen Boost Gündüz Kremi Yağlı Ciltler" ve "Optimals Oxygen Gece Kremi Yağlı Ciltler" kremlerine 17.90 TL'ye sahip olabilirsiniz.

Çarpıcı güzelliğin sırrı: "The ONE Çarpıcı Güzellik"
Gece çıktığınızda ortamın en çarpıcı güzellerindenseniz bunu sağladığınız bir Oriflame ürünü olmalı. Tülin Şahin, Oriflame Çarpıcı Güzellik serisinin kendisini tam anlamıyla karşı konulmaz kıldığını söylüyor ve ekliyor: "Parlatıcısı dudaklarıma harika bir boyut ve parlaklık kazandırıyor, farı topaklanmıyor, maskarası kirpiklerimi hacimli ve belirgin yapıyor."
"The ONE Çarpıcı Güzellik" serisinin dolgunlaştırıcı içeriği ile 24 saat hacim arttıran maskarası "The ONE Volume Blast Maskara" ve topaklanma karşıtı formüllü "The ONE Colour İmpact Krem Göz Farı"na 12.90 TL'ye, dudaklarınıza 8 saate kadar süren nem hissi ve ayna parlaklığı veren "The ONE Power Shine Dudak Parlatıcısı"na 9.90 TL'ye ulaşabilirsiniz.
Nefes kesen bir görünüm için ise çarpıcı bir kokunuz olmalı. Tülin Şahin, etkileyici görünümünü daima çarpıcı bir kokuyla destekliyor ve kendisine yakışan, güzelliğinin ortaya çıkmasını sağlayan "Love Potion"u bu nedenle çok seviyor. "Love Potion Eau de Parfum" Oriflame'in Eylül kataloğunda yalnızca 49.90 TL iken, "Love Potion Vücut Spreyi" 19.90 ve "Vücut Kremi" 27.90 TL.
Süpermodel Tülin Şahin'in çarpıcı güzelliğini tamamladığı diğer aksesuarlar ise altın rengi detaylarla tasarlanmış "Feminine Çanta" 45.90 TL. ve altın rengi şık kol saati "Giordani Gold Business Saat 39.90 TL.
The ONE Göz kalemleri için Tülin'in teklifi ise bir alana iki bedava. Yumuşak yapılı kalem, yoğun renk pigmentleriyle gözlerinizi belirginleştirecek kalemler yalnızca 19.90 TL.
"3 Tülin 3 Güzellik" ürünleri ve daha pek çok ürün Oriflame Eylül Kataloğu'nda kendine değer veren kadınları bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Orıflame Eylül Kataloğu Tülin Şahin'le Işıldıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Dışişleri Bakanlığı, AB Zirvesi'nde alınan kararlara tepki gösterdi
    14:47 Dışişleri Bakanlığı, AB Zirvesi'nde alınan kararlara tepki gösterdi

    Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği (AB) Devlet ve Hükümet Başkanları Özel Zirvesi'nde Türkiye ile ilgili kabul edilen kararlara tepki gösterdi. Aday ülke Türkiye, AB üyeliği konusunda kararlılığını korurken, işbirliğinin seçici bir anlayışla sınırlanmasını reddettiğini belirtti. Türkiye-AB ilişkilerinde ilerleme sağlanmasıyla Kıbrıs sorununun ilintilendirilmesinin kabul görmeyeceği vurgulandı.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda'yı ziyaret edecek
    14:47 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda'yı ziyaret edecek

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 2008 yılında Türkiye-Hollanda arasında ikili ilişkilerin ve işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla tesis edilen Wittenburg Konferansı'nın onuncu toplantısı kapsamında yarın Hollanda'yı ziyaret edecek. Ziyaret çerçevesinde ikili ilişkiler, Türkiye-AB ilişkileri ve bölgesel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulacak. Ayrıca AB'ye tam üyelik süreci, vize serbestisi ve terörle mücadele gibi konular ele alınacak.

  • İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları
    14:45 İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İstanbul'da kutlanacak. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali ve Şehir Tiyatroları Geleneksel 38. Çocuk Şenliği ile çocuklara renkli etkinlikler sunulacak. Dünyanın farklı ülkelerinden çocuklar İstanbul'da bir araya gelecek ve konserler, halk dansları gösterileri, atölye çalışmaları ve oyunlarla eğlenceli bir bayram geçirecekler.


Advertisement