Orlando Bloom Magnum'un Marka Yüzü Oldu - Son Dakika
Güncel

Orlando Bloom Magnum'un Marka Yüzü Oldu

Orlando Bloom Magnum\'un Marka Yüzü Oldu

Magnum, 2013 yılındaki kampanyası için Hollywood'un dev isimlerinden Orlando Bloom ile anlaştı.

06.03.2013 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü isimlerle yaptığı ses getiren işbirlikleriyle tüketicilerini şaşırtan Magnum, 2013 yılındaki kampanyası için Hollywood'un dev isimlerinden Orlando Bloom ile anlaştı. Ünlü aktör yakında Türkiye'ye gelerek Magnum'la yaptığı işbirliğinin ayrıntılarını anlatacak.

Her yıl iletişim çalışmalarıyla tüm dünyanın hayran olduğu yıldızlar ile Türkiye'deki haz tutkunlarını buluşturan Magnum, bu yılki reklam kampanyasını ünlü Hollywood yıldızı Orlando Bloom ile yürütecek. Yüzüklerin Efendisi'ndeki elf Legolas karakteriyle tanınan Bloom, yakında Türkiye'ye gelecek. Magnum'un Orlando Bloom ile yaptığı işbirliği kapsamında gerçekleşecek projelerin ayrıntıları ise ünlü oyuncunun Türkiye ziyaretinde açıklanacak.

Orlando Bloom, dünyaca tanınmasını sağlayan Yüzüklerin Efendisi'ndeki rolünün dışında Karayip Korsanları'ndaki Will Turner ve Truva'daki Paris rolleriyle de oyunculuktaki başarısını kanıtlamıştı. Dünyanın en ünlü yüzleriyle yaptığı işbirlikleriyle adından sıkça söz ettiren Magnum, daha önce Eva Mendes, Elizabeth Hurley, Eva Longoria ve Josh Holloway gibi dünyaca ünlü isimlerle de çalıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Orlando Bloom Magnum'un Marka Yüzü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement