Orlando Magic 'Den Hido'ya Vefa Gecesi . - Son Dakika
Güncel

Orlando Magic 'Den Hido'ya Vefa Gecesi .

Orlando Magic \'Den Hido\'ya Vefa Gecesi .

Barbaros Tapan,Los Angeles-DHA NBA takımlarından Orlando Magic, 9 sezon formasını giyen ve sezon başında emekliye ayrılan eski oyuncusu Hidayet Türkoğlu için özel bir tören düzenledi.

19.12.2015 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barbaros Tapan,Los Angeles-DHA

NBA takımlarından Orlando Magic, 9 sezon formasını giyen ve sezon başında emekliye ayrılan eski oyuncusu Hidayet Türkoğlu için özel bir tören düzenledi.

Orlando Magic'in, Portland Trail BlazersAmway Center'da konuk ettiği mücadelenin ilk periyodunun ardından düzenlenen törende, Türkoğlu'na plaket verildi.

Bu önemli geceye Hidayet Türkoğlu'na eşi Banu Türkloğlu ve kizlari Ela ve Lina eşlik etti .

Hidayet Türkoğlu'na, Orlando Magic CEO 'su Alex Martins tarafindan değişik sezonlarda çekilmiş resimlerinin olduğu bir poster hediye edildi. Hidayet Türkoğlu bu özel an için sahanın ortasına büyük kızı Ela Türkoğlu ile geldiğinde Amway Center 'da karşılaşmayı takip eden taraftarlar eski milli oyuncuyu ayakta alkışlarken, Hido'nun Orlando Magic forması giydiği karşılaşmaların videoları ise salondaki dev ekrandan yayınlandı.

Tören sırasında duygusal anlar yasayan Hidayet Türkoğlu 15 yıllık kariyerime baktığımda, en büyük başarılarımı Magic formasıyla yaşadım çünkü taraftarların beni ne kadar desteklediğini ve sevdiğini biliyordum. Burada oynadığım dönemde hep güzel duygular hissettim. Diğer takımlarda oynadığım sürede bile burayı evim olarak gördüm. Ailem burada yaşadı, çocuklarım burada okula gittiler. Hala da burada okuyorlar. Bu nedenle kendimi evimde hissettiğimi söyleyebilirim şeklinde konuştu.

Bu önemli gecede Hidayet Türkoğlu'nu, FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel, TBF Başkanı Harun Erdenay, TBF Sportif Direktörü Barbaros Akkaş ve eski milli basketbolcu Serdar Apaydın da yalnız bırakmadı .

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Orlando Magic 'Den Hido'ya Vefa Gecesi . - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement