Orman İşçilerine İş Sağlığı Eğitimi Verildi - Son Dakika
Yerel

Orman İşçilerine İş Sağlığı Eğitimi Verildi

Seydikemer Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Orman işçilerine İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi verildi.

26.05.2016 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydikemer Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Orman işçilerine İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi verildi.

Seydikemer Tufanlar düğün salonunda verilen eğitime 98 orman işçisi katıldı. Genel Konular,Sağlık Konuları ve Teknik Konular olmak üzere 3 başlıkta 12 saat süren eğitim verildi.

Seydikemer Orman İşletme Müdürü Eşref Şen'de Eğitime katılarak orman işçilerine kısa bir konuşma yaptı. Seydikeemr Orman işletme Müdürü Eşref Şen Yaptığı konuşma da: Devlet büyüklerimiz bu konuyla ilgili olarak her türlü imkanı veriyor. Ekip ve ekipmanlar gönderek bizlerin işlerimizi sağlıklı şekilde yapmamız konusunda yardımcı oluyor. Arkadaşlar her şeyden önce sizler kendinizi düşünmezseniz, Gittiğiniz olaylarda kendinizi koruma altına almadan olaylara müdahale etmeye çalışırsanız büyük bir risk almış olursunuz. Bu eğitimler sizlerin ve bizlerin olası olaylarda riskli durumlarla karşılaştığımızda hayatımızı kurtaracağımız bilgiler edinmemiz içindir. Bunların hepsi sağlığımız ve güvenliğimiz içindir. Bizler ve sizler yaptığımız işlerimizin hakkını vererek yapmalıyız. Tedbirimizi aldıktan sonra orman yangınlarına gerekli müdahaleyi de yapmaktan kaçınmayacağız. Hepimiz Ormandan evimize ekmek götürüyoruz. En ufak Bir gevşeme ve eksiklikte aldığımız maaş bizlere haram olur. Kimse evine haram lokma götürmek istemez. Devletin bize verdiği görevde, kendi işimize gösterdiğimiz özeni göstererek layıkıyla yerine getirip yapmalıyız. Aksi takdirde ay başında aldığımız maaş çocuklarımıza götürdüğümüz ekmek haramdır bunu bilesiniz" dedi - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orman İşçilerine İş Sağlığı Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement