Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Afyonkarahisar'da - Son Dakika
Güncel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Afyonkarahisar'da

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Arakan'daki Müslümanlara yönelik katliamlara ilişkin, "Bunları sadece üzüntüyle izlemiyoruz, gereğini yapmak için elimizden gelen gayreti de sarf ediyoruz.

02.09.2017 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Arakan'daki Müslümanlara yönelik katliamlara ilişkin, "Bunları sadece üzüntüyle izlemiyoruz, gereğini yapmak için elimizden gelen gayreti de sarf ediyoruz." dedi.

Eroğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla geldiği memleketi Afyonkarahisar'da protokol üyeleri ile bayramlaştı.

Taş Medrese'deki bayramlaşmada vatandaşların da bayramını tebrik eden Eroğlu, Türkiye'nin bir huzur ülkesi olduğunu söyledi.

Eroğlu, Türkiye'nin etrafının ateş çemberi olduğunu ifade ederek, "Özellikle bu coğrafyadan bilhassa İslam coğrafyasından bizleri atmak isteyen bazı devletlerin oyunları var. Ama ben şuna inanıyorum, onların bir hesapları, oyunları ve planları varsa Allah'ın da planı var. Cenab-ı Allah, inşallah milletimizi her daim muzaffer edecektir. Kimsenin tereddütü olmasın, 21'inci asra bu millet mührünü vuracaktır." diye konuştu.

Türkiye'nin her zaman güçlü olması gerektiğine işaret eden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Bu bakımdan bizde Türkiye Cumhuriyeti'ni daha da güçlü yapmak için bütün kurumlarla birlikte gayret ediyoruz. Bakın şu anda dünyada pek çok ülkede neredeyse büyüme sıfıra yaklaştı ama Türkiye ilk üçe giriyor. Büyümede Çin ve Hindistan sonra yüzde 5'lik oranla ilk 3'teyiz. Ayrıca ihracatımız da artıyor. Türkiye'de yatırımlar dolu dizgin devam ediyor. Bu ülkenin önünü kesmek için büyük gayret var. Büyük planlar, hile ve desiseler görüyorsunuz. Bakıyorsunuz; PKK alçak terör örgütü, arkasından DEAŞ. İpleri elinde tutanlar aynı, maşalar farklı."

"Arakan'da yüreğimiz kan ağlıyor"

Eroğlu, Arakan'daki Müslümanlara yönelik katliamlara ilişkin ise şunları söyledi:

"Arakan'da yüreğimiz kan ağlıyor. Böyle bir zulüm dünyada görülmemiş. Ama öbür taraftan Suriye, Irak, Filistin, Gazze, Libya ve pek çok yerde maalesef böyle zulümler yapılıyor. Bu asrın medeniyetine yakışmayacak zulümler yapılıyor. Bunları sadece üzüntüyle izlemiyoruz, gereğini yapmak için elimizden gelen gayreti de sarfediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Afyonkarahisar'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement