Orman Yolunda Feci Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Orman Yolunda Feci Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

Orman Yolunda Feci Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

Haber-Kamera: Uğur AYAZSIN / İstanbul DHA Maltepe'de Kayışdağı ormanı zirvesine giden toprak yolda, içerisinde 4 kişinin bulunduğu cip takla attı.

24.09.2015 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Uğur AYAZSIN/ İstanbul DHA

Maltepe'de Kayışdağı ormanı zirvesine giden toprak yolda, içerisinde 4 kişinin bulunduğu cip takla attı. Kazada 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Kaza, 17.00 sıralarında Maltepe Kayışdağı orman yolunda meydana geldi. İddiaya göre, İçerenköy'de oturan 4 arkadaş bayram sabahı kurban kestikten sonra mangal yapmak için Kayışdağı ormanı zirvesine gitmek için yola çıktı.

Ormanın içerisinde bulunan toprak yolun zirveye yakın kısmında sürücüsünün kontrolünden çıkan 34 RFZ 53 plakalı cip takla attı. Takla atan araç rampa yolda yaklaşık 15 metre aşağıya yuvarlandı. Kazada araçta bulunan Recep Şahin hayatını kaybederken, diğer 3 kişi yaralandı. Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne götürülürken, Şahin'in cesedi ise Kartal Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Öte yandan, ormanlık alanın engebeli olması nedeniyle polis ve ambulans ekipleri olay yerine ulaşmakta güçlük çekti. Ulaşım bir vatandaşın 4 tekerlekli motoru ile sağlandı. Yaralılar vatandaşların da yardımı ile araziden indirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Orman Yolunda Feci Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement