Ormanspor İTÜ'den Zaferle Döndü - Son Dakika
Güncel

Ormanspor İTÜ'den Zaferle Döndü

Ormanspor İTÜ\'den Zaferle Döndü

Muğla Merkez'in Tek Basketbol Lig Temsilcisi Muğla Ormanspor İstanbul deplasmanında İTÜ yü 59-73 mağlup ederek Lig de kalma yolunda önemli bir galibiyet elde etti.

06.03.2018 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzun süredir sakat olan Oyun kurucusu Cemal Bayraktar'ın da 10 dakika süre aldığı ve başarılı bir oyun sergilediği karşılaşmada skorer oyuncuları Yiğit Barışık'ın 21, Mehmet Şen'in 8 ve Alperen İzgün'ün de 12 sayı kaydettiği karşılaşmada, Uzun oyuncusu Kürşat Sözen'den gelen 12 sayı ile karşılaşmayı baştan sona önde götüren Muğla Ormanspor, eski Federasyon Başkanı, İTÜ Spor Kulübü Başkanı Harun Erdenay'ında seyrettiği karşılaşmadan 14 sayı farkla 59-73 galip ayrılmayı başardı. Hafta içi maçın önemi hakkında sporcularla birkaç toplantı yaptıklarını belirten Muğla Ormanspor As Başkanı Avukat Mustafa Evkuran; Oyuncularımız yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen çok önemli bir mücadele sergilediler. Onlar herşeyin en iyisini hak ediyorlar. Bu karşılaşma ile bence seri bir galibiyet başlangıcı başlamış olacaktır. İlimizin tek basketbol takımının ayakta kalması için elimizden geleni yapıyoruz. Bunu başaracağımıza da inanıyorum. Şimdi haftaya 10 Mart Cumartesi günü saat 16:00 da Menteşe Spor Salonunda Şanlı Urfa Haliliye Belediyesi ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu maça tüm Muğlalı Basketbolseverleri bekliyoruz. Tüm Bürokratlarımızı, tüm siyasilerimizi kısaca Muğla ilgili konularda elini taşın altına koyduğunu idda eden tüm kişileri bekliyoruz. Bu güne kadar çok söyledik. Çok fazla sonuç aldığımız söylenemez. Bu maç ardından yine evimizde oynayacağımız Bilecik Maçına gelmeyen destek vermeyen hiç kimsenin samimiyetine güvenmemizi beklemesinler.dedi. Ligde 5 maç kaldığını belirten Evkuran; Muğlamız her şeyin en güzelini hak ediyor. Bizde nefesimiz yettiğince bunun için çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ormanspor İTÜ'den Zaferle Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement