Örnek Personele Başkandan Ödül - Son Dakika
Güncel

Örnek Personele Başkandan Ödül

Örnek Personele Başkandan Ödül

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Atatürk Kent Park'ta cüzdanını ve araç ruhsatını kaybeden vatandaşın imdadına yetişen güvenlik personelini ödüllendirdi.

24.08.2017 16:42  Güncelleme: 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da Atatürk Kent Park'ta devriye gezdiği sırada bir vatandaşın cüzdanını ve araç ruhsatını kaybettiğini fark ederek vatandaşa ulaşan ve eşyalarını eksiksiz teslim eden Halit Okar isimli güvenlik personeli, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından ödüllendirildi. Vatandaşın üzüntüsünü kısa sürede sevince çeviren personelin davranışının herkese örnek olması gerektiğini belirten Başkan Ergün, "Manisa Büyükşehir Belediyesi'ni en iyi şekilde temsil ettiğin için tebrik ediyor ve bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum" dedi. Başkan Ergün, güvenlik personelini çeyrek altınla ödüllendirdi.

"MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİ"

Halit Okar isimli güvenlik personelinin, sabah devriye gezerken bulduğu cüzdan, para ve kimlik kartlarının sahibini bularak sağ salim teslim ettiğini hatırlatan Başkan Ergün, "Şahsım, Daire Başkanlığı ve tüm Manisa Büyükşehir Belediyesi adına kendisini tebrik ediyorum. Ufak da olsa bir hediyeyi kendisine takdim etmek istedik. Manisa Büyükşehir Belediyesi'ni en iyi şekilde temsil ettiği için tebrik ediyor ve bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu. Başkan Ergün, ödül töreninde hazır bulunan Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra'ya da teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Örnek Personele Başkandan Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement