Orta Anadolu Masterler Futbol Ligi'nde Kayseri Ekibi Bir İlke İmza Attı - Son Dakika
Spor

Orta Anadolu Masterler Futbol Ligi'nde Kayseri Ekibi Bir İlke İmza Attı

Orta Anadolu Masterler Futbol Ligi\'nde Kayseri Ekibi Bir İlke İmza Attı

Bu yıl Kayseri Masterler Spor Kulübü önderliğinde başlayan Orta Anadolu Masterler Futbol Ligi'nde ikinci hafta maçları geçen hafta sonu oynandı.

19.03.2013 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl Kayseri Masterler Spor Kulübü önderliğinde başlayan Orta Anadolu Masterler Futbol Ligi'nde ikinci hafta maçları geçen hafta sonu oynandı.

Yozgat Şehir Stadı Sentetik Çim Saha'daki maç öncesinde Kayseri Başkanı Ahmet Yıldız, Yozgat Bozok Yıldızları Başkanı Haşim Koçak'a bir kangal sucuğu hediye etti. Ligin ilk maçında kendi sahasında Kırşehir ekibi ile 2-2 berabere kalan Kayseri Masterler Futbol Takımı, ikinci maçını Yozgat Şehir Stadı Sentetik Çim Saha'da Yozgat Bozok Yıldızları ile oynadı.

Bu maç öncesinde Kayseri Masterler Spor Kulübü bir ilke imza attı. Yıllardır maç öncesinde takımlar birbirlerine çiçek, flama gibi hediyeler verirken, Kayseri ekibi ise Türkiye'de bir ilki başardı ve ev sahibine çiçek yerine Kayseri'nin sembolü olan sucuk hediye etti.

Kayseri Masterler Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yıldız, maç öncesinde ev sahibi Yozgat Bozok Yıldızları Kulübü'nün Başkanı Haşim Koçak'a çiçek yerine bir kangal sucuk hediye etti. Başkan Yıldız yaptığı kısa konuşmada Yozgat Başkanı Haşim Koçak'a başarı diledikten sonra bir kangal sucuğu başkanın boynuna taktı.

Bu güzel görüntüyle başlayan maçın başlama vuruşunu Yozgat Belediye Başkanı Tevfik Bozkurt yaptı. Kayseri ekibi 29. Dakikada İbrahim ile öne geçti. Ev sahibi Yozgat ise 65. Dakikada Olcay'ın golüye skoru 1-1'e taşıdı ve bu maç 1-1 berabere sona erdi.

STAT: Yozgat Şehir Stadı Sentetik Çim Saha

HAKEMLER: Hicabi Pür, Burak Bölükbaşı, Şeyhmus Çebeli

YOZGAT BOZOK YILDIZI VETERAN: Ahmet, Murat, Mustafa, Tahir, (Sabri), Harun, (Sanem), Alpay, (Olcay), Haşim, Cengiz. İlhami, Mustafa, (Bülent), Muzarffer

KAYSERİ VETERANLAR: Hakan Polat, Ahmet Yıldız, (Mükremin), Emir Alpaslan, Abdullah Gül, Muhammet Tanbay, Mutlu Önal, (Hasan), Tuncer Ceyhun, (İbrahim), Mustafa İpiçürük, (Tekin), İdris Özcan, (Behiç). Arif Berk, Ali Üstünel, (Abdullah)

GOLLER: Dakika 29 İbrahim (Kayseri Veteranlar), Dakika 65 Olcay (Yozgat Bozok Yıldızları) - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orta Anadolu Masterler Futbol Ligi'nde Kayseri Ekibi Bir İlke İmza Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement